Dramă la Salonic! Ultrașii echipei lui Răzvan Lucescu, bănuiți că au ucis un suporter de la rivala Aris

Sorin Barbu 02.02.2022, 10:58
Dramă la Salonic! Ultrașii echipei lui Răzvan Lucescu, bănuiți că au ucis un suporter de la rivala Aris

A fost o noapte foarte agitată în orașul Salonic din Grecia, unde poliția investighează moartea violentă a unui tânăr de doar 19 ani. Victima era susținătorul formației Aris, iar autoritățile spun că la mijloc ar putea fi rivalitatea din fotbal și merg pe varianta că acesta ar fi fost ucis de câțiva suporteri de la PAOK, formația antrenată de Răzvan Lucescu.

Fanii lui PAOK, bănuiți că au ucis un suporter al formației Aris

Orașul Salonic a fost din nou scena unor momente violente. Un suporter de 19 ani, al formației Aris, a fost ucis pe stradă, noaptea trecută, aproape de ora 1.00, anunță greekreporter.com. Alkis Kambanos și doi prieteni au fost atacanți de mai multe persoane care au ajuns la fața locului cu două mașini, semn că era vorba de o răfuială plănuită. Tânărul a fost înjunghiat în coapsă și a fost auzit când l-a implorat pe unul dintre agresori:

Te rog să nu mă mai lovești!”.

Alkis a murit după ce a pierdut foarte mult sânge, în vreme ce prietenii lui au ajuns la spital cu răni grave.

„Locuiesc deasupra, dar nu am ieșit pe balcon. Îmi era frică. Erau mai mulți!”, a dezvăluit un martor.

Poliția a început urgent o anchetă și potrivit primelor informații se pare că atacatorii fac parte din galeria lui PAOK, formația antrenată de Răzvan Lucescu, aflată pe locul doi în prima ligă din Grecia. Premierul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a cerut poliției să investigheze cu prioritate acest caz și să prindă vinovații.

Haos la meciul PAOK – Aris 0-1

De altfel între PAOK și Aris, ambele din Salonic, rivalitatea este foarte mare, iar la ultima partidă a fost haos. Anul trecut, la finalul lunii noiembrie, la meciul direct, suporterii formației lui Răzvan Lucescu s-au enervat că favoriții lor sunt conduși și au aruncat cu torțe pe teren, iar unii dintre ei au pătruns pe gazon. Poliția a intervenit și a arestat patru suporteri.

În încercarea a stabiliza situația forțele de ordine au fost suplimentate, iar jucătorii celor două echipe au stat închiși în vestiar aproape trei sferturi de oră.

Fanii nu s-au speriat nici după apariția oamenilor din trupele speciale și au pornit un adevărat război. Cel puțin un suporter a fost rănit și a fost dus la spital, iar mai multe persoane au fost reținute.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe