Dragoș Săvulescu, reținut în Grecia după ce iubita l-a dat de gol. Fostul acționar al lui Dinamo era dat în urmărire internațională

Ioana Bucur 09.08.2021, 10:55
Dragoș Săvulescu, reținut în Grecia după ce iubita l-a dat de gol. Fostul acționar al lui Dinamo era dat în urmărire internațională

Dragoș Săvulescu, reținut în Grecia. Fostul acționar Dinamo fugise din România înainte ca instanța să-l condamne definitiv, însă oamenii legii au primit un ajutor neașteptat chiar de la iubita acestuia. Cum a reușit femeia să îl dea de gol, fără să vrea.

Dragoș Săvulescu, fost acționar Dinamo, reținut în Grecia

Fost acționar Dinamo, Dragoș Săvulescu, reținut în Grecia. Condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor din Mamaia, bărbatul reușise să fugă din țară înainte de decizia definitivă a instanței. Inculpați în același caz au mai fost fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu şi fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristian Borcea.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, Dragoş Săvulescu a fost reţinut, de autorităţile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos)”, a transmis, luni, Poliţia Română.

Săvulescu nu a vrut să se predea autorităților, pentru a-și ispăși pedeapsa pe care o catalogase ca fiind „nedreaptă și nemeritată, dată de niște judecători corupți” și „plini de ură la adresa unor oameni nevinovați”. El fusese dat în urmărire internațională.

„Am ales să nu mă predau autorităţilor române pentru a-mi ispăşi o pedeapsă nedreaptă şi nemeritată dată de nişte judecători corupţi de sistemul din care fac parte, fără conştiinţă şi plini de ură la adresa unor oameni nevinovaţi!! NU RECUNOSC SISTEMUL DE JUSTIŢIE CORUPT DIN ROMÂNIA!!!

Am decis să lupt până la capăt pentru a-mi demonstra nevinovăţia şi pentru a-i demasca pe oamenii servili unui sistem de justiţie bolnav din România! Voi face din acest caz nu numai un caz super-dezbătut la nivel naţional ci şi un caz cunoscut internaţional, pentru a atrage atenţia opiniei publice din ţările civilizate asupra nedreptăţilor, ilegalităţilor şi abuzurilor pe care actualul sistem de justiţie din România le face!”, scria Săvulescu într-o postare, după ce a fost condamnat.

Dragoș Săvulescu, reținut în Grecia
Dragoș Săvulescu

Cum a reușit iubita să îl dea de gol

Fostul acționar Dinamo s-a predat, anul trecut, autorităților din Napoli, însă instanțele italiene nu au acceptat extrădarea și i-au preschimbat pedeapsa în una cu suspendare. Cu toate acestea, mandatul european de arestare emis de autorităţile din România a rămas însă în vigoare, iar Săvulescu a fost reținut în Grecia în baza lui.

Dragoș Săvulescu a fost reținut de polițiștii din Grecia după ce a fost dat de gol chiar de iubita sa. Fotomodelul albanez Angela Martini și o prietenă din grupul cu care petreceau au publicat pe rețelele de social media mai multe fotografii din Mykonos, iar în imagini apărea și afarceristul român, ce care putea fi arestat dacă părăsea Italia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...