O nouă schimbare pentru Dinamo. Unde va fi mutat acum sediul clubului din Ştefan cel Mare

Andrei Cezar, Ștefan Olteanu 22.07.2021, 18:06
O nouă schimbare pentru Dinamo. Unde va fi mutat acum sediul clubului din Ştefan cel Mare

O nouă schimbare pentru Dinamo. Roș-albii au termen până la finalul acestei luni să își mute sediul de la Rin Grand Hotel. Reprezentanții clubului au găsit deja soluția. Noul spațiu în care va fi mutat sediul se află aproape de stadionul din bulevardul Ștefan cel Mare.

O nouă schimbare pentru Dinamo. Unde va fi mutat acum sediul clubului din Ştefan cel Mare

Schimbări peste schimbări la clubul dinamovist. Atât la nivelul echipei, cât și la nivel administrativ. Dacă în ultimele săptămâni Dinamo a adus antrenor nou, în persoana lui Dario Bonetti și un administrator special, pe Iuliu Mureșan, însărcinat cu redresarea clubului, în scurt timp ”câinii” vor fi nevoiți să își mute și sediul.

Aflat până acum în incinta hotelului fostului finanțator Robert Negoiță – Rin Grand Hotel, reședința clubului va fi mutată în cel mai scurt timp la doi kilometri de stadionul Ștefan cel Mare. Mai exact, în zona de nord a Capitalei, într-o clădire de birouri, care se află vizavi de Promenda Mall, scrie gsp.ro.

Nu au mult timp la dispoziție dinamoviștii pentru a-și strânge lucrurile. Potrivit unei înțelegeri cu fostul patron, Robert Negoiță, ”câinii” se văd nevoiți ca în maxim 10 zile să se mute.

Vechiul sediu de la Rin Grgand Hotel nu era pe placul directorului executiv de la Dinamo, Iuliu Mureșan, care a declarat că petrecea prea mult timp în trafic de acolo până la baza de antrenament de la Săftica.

„Îmi ia cam o oră și jumătate să merg de la RIN Grand Hotel până la Săftica, un timp uriaș, un singur drum, nu m-am mai confruntat cu această situație”, a povestit Iuliu Mureșan zilele trecute.

O noua schimbare pentru Dinamo. Unde va fi mutat acum sediul clubului din Stefan cel Mare
O noua schimbare pentru Dinamo. Unde va fi mutat acum sediul clubului din Stefan cel Mare

Ciprian Marica le-a pus la dipoziție dinamoviștilor un spațiu de birouri

Discuții au mai fost și în trecut cu privire la schimbarea sediului clubului Dinamo. În octombrie 2020, Pablo Cortacero și apropiații săi au negociat cu Ciprian Marica pentru a muta „birourile” într-un imobil deținut de fostul internațional pe Calea Dorobanților.

„O nouă țeapă a spaniolului. Ciprian s-a apucat, pe cheltuiala lui, să amenajeze zona după dorința lui Cortacero, cu culorile alese de el, a investit câteva zeci de mii de euro degeaba! Și-acum, dacă l-ar suna pe spaniol, Marica ar primi același răspuns: săptămâna viitoare vorbim despre detaliile închirierii”, au relatat dinamoviștii.

Dinamo a început bine noul sezon al Ligii 1. A învins acasă pe FC Voluntari cu 3-2. Toate cele trei goluri ale ”câinilor” au fost marcate de căpitanul Deian Sorescu. În următoarea etapă, Dinamo o va întâlni pe Craiova lui Mititelu, un meci care se va disputa în Bănie.

Urmăriți Impact.ro și pe