Dragoș Bucur s-a dat singur de gol. Ce face, de fapt, în timpul filmărilor pentru Visuri la cheie

Ioana Bucur 07.09.2022, 17:42
Dragoș Bucur s-a dat singur de gol. Ce face, de fapt, în timpul filmărilor pentru Visuri la cheie

Discret, destul de zgârcit când vine vorba despre dezvăluiri din viața sa și a familiei sale, artistul a făcut o serie de mărturisiri interesante, în exclusivitate pentru jurnaliștii Ego – Impact.ro. Am putea spune că Dragoș Bucur s-a și dat de gol! Am aflat ce face, de fapt, actorul în timpul filmărilor pentru emisiunea „Visuri la cheie” de la PRO TV. Show-ul ce schimbă destine se întoarce pe micul ecran.

Dragoș Bucur nu duce lipsă de proiecte

Dragoș Bucur nu poate spune că are prea mult timp liber. Artistul și-a făcut debutul ca jurat la „Românii au talent”, a pus bazele unei școli de actorie alături de bunii săi prieteni Dorian Boguță și Alexandru Papadopol, cu care va și juca în lungmetrajul „Două lozuri 2”.

„În curând, începem filmările pentru partea a doua de la „Două lozuri”. Gata, nu o mai lungim. Începem. Suntem în preproducție. Am găsit cred că vreo 80% din locații, castingul este aproape gata. Pe 20 septembrie îi dăm drumul”, a declarat Dragoș Bucur.

În tot acest timp, s-a întors și la unui dintre proiectele sale preferate: filmările pentru un nou sezon „Visuri la cheie”, emisiunea care poate schimba vieți și care se va întoarce pe micul ecran pe 7 septembrie.

Ce a mărturisit actorul despre „Visuri la cheie”

Într-un interviu acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, Dragoș Bucur ne-a mărturisit că poveștile pe care le prezintă show-ul de la PRO TV încă îl emoționează și că se bucură de fiecare dată când munca echipei readuce zâmbetul pe chipul multor oameni cu care viața nu a fost prea blândă.

„Adevăratul este că pe echipă mă bazez pentru că tot ce ține de idei, renovări, muncă efectivă, ei sunt baza. Eu mai mult dau din gură”, a declarat Dragoș Bucur, pentru Ego.ro.

Actorul s-a și dat de gol, dezvăluind că bronzul său perfect nu este doar rezultatul vacanței la mare în care a fost cu familia sa. Am aflat ce face soțul Danei Nălbaru în timpul filmărilor pentru „Visuri la cheie”:

„Sunt bronzat pentru că am fost la mare. Dar m-a prins și la filmări. E adevărat că vara asta au fost temperaturi ridicate, dar pe de altă parte noi lucrând la două, chiar trei proiecte în paralel, avem libertatea asta de a ne muta din exterior în interior și atunci reușim să ne descurcăm și pe vreme mai puțin prietenoasă. Reușim. Nu a fost chiar atât de complicat”, a mai povestit Dragoș Bucur pentru sursa citată despre noul sezon „Visuri la cheie”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...