Schimbări importante la Pro TV. Ce se întâmplă în emisiune, doar Dragoș Bucur rămâne

Badea Violeta 04.05.2022, 15:13
Schimbări importante la Pro TV. Ce se întâmplă în emisiune, doar Dragoș Bucur rămâne

Este o schimbare majoră anunțată de șefii de la Pro TV. Este prima dată când se întâmplă asta în această emisiune. Nume grele urmează să fie înlocuite în noul sezon al unuia dintre cele mai populare show-uri de la Pro TV. Singurul care rămâne este Dragoș Bucur. Schimbarea este una oficială. Iată noile vedete care vor apărea pe micile ecrane. Despre ce proiect e vorba!

Modificare istorică la Pro TV

Surpriză uriașă pentru telespectatorii postului din Pache Protopopescu. Una dintre cele mai urmărite emisiuni revine cu un nou sezon, iar filmările deja au început.

Aşa cum probabil v-aţi dat seama, este vorba de Visuri la Cheie. Show-ul va fi prezentat în continuare de Dragoș Bucur, însă echipa de arhitecți nu va mai fi aceeași ca și în sezoanele trecute.

Așadar, cele trei nume noi care se alătură celui mai îndrăgit proiect sunt Mara Ciubotaru, Oana Boghiu și Andrei Samoil. Primul arhitect menționat se declară extrem de bucuros, fiindcă urmează să facă parte din echipa Visuri la cheie.

 „Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie.

Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună!”, a declarat Mara Ciubotaru, conform paginademedia.ro.

Visuri la cheie revine pe micul ecran cu un nou sezon
Visuri la cheie revine pe micul ecran cu un nou sezon

Echipă nouă la Visuri la Cheie

Oana este sora geamănă a Laurei Boghiu, una dintre fostele arhitecte de la Visuri la Cheie. Aceasta spune că a participat de câteva ori la filmările Laurei, însă acum trăirile vor fi, fără îndoială, diferite.

 „Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoțiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă și mă bucur să fac parte din echipa Visuri la Cheie și că alături de colegi o să ajutăm, cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaște”, a spus Oana Boghiu.

De asemenea, acestui proiect i s-a alăturat și Andrei Samoil. Acesta este o figură cunoscută fanilor emisiunii, fiind prezent în sezoanele 1 și 2.

 „Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie și abia aștept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutățile pe care viața ni le aruncă în cale, fără să renunțăm.

Se poate să reclădim după ce „construcțiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunță și continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înțelegem și să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru”, a declarat arhitectul.

Așadar, noua echipă a emisiunii Visuri la Cheie va fi formată din Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu, Oana Boghiu, Mara Ciubotaru, Alex Gavrilescu și Andrei Samoil.

Urmăriți Impact.ro și pe