Draga Olteanu Matei a ajuns piele și os. Este incredibil câte kilograme cântărește acum îndrăgita actriță

Ana Anitoiu 17.11.2020, 13:48
Draga Olteanu Matei a ajuns piele și os. Este incredibil câte kilograme cântărește acum îndrăgita actriță

Draga Olteanu Matei a ajuns piele și os. Îndrăgita actriță se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de recuperare. Deși a cucerit inimile românilor având o constituție robustă, acum, artista a ajuns la o greutate incredibilă.

Draga Olteanu Matei, cât pe ce să fie surprinsă în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț

În urmă cu câteva zile, Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a fost internată la Spitalul din Piatra Neamț, chiar pe secția la care a izbucnit un incendiu, vinerea trecută. În urma incendiului, au murit 10 oameni.

Însă, Draga Olteanu Matei a scăpat. Sâmbătă, cu câteva ore înaintea tragediei, medicii au decis ca actrița să fie transferată la spitalul “Sfântul Spiridon” din Iași, deoarece starea ei se agravase.

Diagnosticul ce i-a fost pus actriței este hemoragie digestivă. Se pare că Draga Olteanu Matei ar fi pierdut foarte mult sânge.

Nepoții actriței, de care ea a fost mereu foarte apropiată, nu au lăsat-o singură. Chiar dacă nu li s-a permis accesul în incinta, aceștia au mers zilnic la spital ca să se intereseze despre starea de sănătate a artistei.

Draga Olteanu Matei a ajuns piele si os. Cate kilograme are acum actrita
Draga Olteanu Matei a ajuns piele si os. Cate kilograme are acum actrita

Câte kilograme a ajuns să cântărească Draga Olteanu Matei, din cauza bolii

În prezent, Draga Olteanu Matei este ventilată mecanic. Cadrele medicale fac eforturi pentru a o menține în viață. Totuși, medicii sunt rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire.

De altfel, Draga Olteanu Matei a ajuns să cântărească foarte puțin. Deși i-a obișnuit pe românii care o iubesc cu o construcție robustă, actrița are acum doar 47 de kilograme.

“Da, este adevărat, a ajuns piele și os. Starea ei este stabilă, dar foarte gravă. Ținând cont de probleme cardiace ale dânsei, dar și de cele endocrine, numai o minune o mai poate salva. Din punct de vedere medical, trebuie sa ne așteptăm la ce e mai rău.

Însă, numai Dumnezeu stie cate zile are fiecare. Pentru dânsa, fiecare minut este o adevărată luptă pentru supraviețuire și o minune. În orice moment poate intra în stop cardio respirator”, au declarat surse medicale, pentru playtech.ro.

De ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei

Actrița a povestit, în urmă cu câțiva ani, că ea nu a vrut să facă copii, dar a intenționat să adopte unul. Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat. A explicat și motivul răzgândirii.

”Eu nu am vrut să fac copii niciodată. Îmi sunt foarte dragi, dar nu mi-am dorit pentru că eu cred o treabă pe care nu vreau s-o spun în public, pentru că ar fi foarte decepţionate mamele. Dar amintesc un proverb bătrânesc foarte înţelept: cine are să-i trăiască, cine nu să nu-şi dorească. În zile noastre ar trebui să ne gândim la partea a doua a proverbului. (…) M-am gândit să adopt un copil cu mulţi ani în urmă, când nu avem cu ce să-l ţin, dar mi-am dat seama că nu am timp să ma ocup de el.”, spunea Draga Olteanu matei, cu ani în urmă.

În urmă cu câteva luni, Draga Olteanu Matei spunea că, în ciuda stării ei de sănătate, ar mai vrea să facă un proiect special. ”Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult”, spunea ea.

Actrița s-a referit la transformarea unui miniserial TV într-un film pe care l-ar numi ”Sofronia”, după ”Regina Lear”, o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...