Dovada clară că Delia arată mai bine ca niciodată. Cum s-a fotografiat vedeta de curând: “Superbă”

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 23.06.2021, 18:01

Delia este una dintre cele mai talentate artiste din România, fiind totodată și o prezență agreabilă și deschisă, după cum demonstrează pe parcursul emisiunilor în care activează ca jurat. Deși mulți glumesc pe seama faptului că este o pofticioasă, fiind adesea văzută în pauzele de filmare consumând tot felul de gustări, Delia arată mai bine ca niciodată. Vedeta are un tonus bun, se bucură de o siluetă de invidiat și nu se sfiește să își dezvăluie formele incitante în special în fotografiile din vacanță. Chiar dacă nu obișnuiește să își dezgolească trupul prea des, jurata X Factor și iUmor a demonstrat încă o dată că poate concura cu succes la titlul de cea mai frumoasă artistă de la noi, după ce a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram.

Dovada că Delia arată mai bine ca niciodată. Cum s-a fotografiat artista de curând

Delia Matache este, fără doar și poate, una dintre artistele de succes din România, care a reușit să se reinventeze de-a lungul timpului și să rămână actuală, în ciuda faptului că s-a lansat în cariera muzicală în urmă cu mai bine de două decenii. Fosta membră a trupei N&D nu a evoluat doar la capitolul producție muzicală, ci și în ceea ce privește vestimentația. Actuala jurată X Factor a investit o avere în haine, având o garderobă impresionantă în penthouse-ul unde locuiește. Totuși, ținutele vedetei nu ar arăta la fel de bine pe un alt trup, artista afișând de curând o siluetă de admirat. Delia arată mai bine ca niciodată iar dovada o reprezintă pozele postate recent de ea pe contul său de Instagram.

Frumoasa vedetă de la Antena 1 nu se sfiește să se lase imortalizată în momente din viața sa, iar de curând, pentru că se află în pline filmări pentru proiectul X Factor, jurata a împărtășit cu fanii săi din mediul online câteva cadre. Îmbrăcată într-o rochie mulată și scurtă, care lasă să i se dezvăluie picioarele tonifiate, Delia a apărut într-o serie de fotografii alb-negru, în culisele emisiunii care își propune să găsească vocile cu factorul X. Artista a accesorizat ținuta extrem de feminină cu un sacou oversized, cu o croială mai masculină, dovedind astfel una dintre calitățile de bază ale vedetei: versatilitatea.

Dovada că Delia arată mai bine ca niciodată
Delia s-a fotografiat în culisele X Factor
foto – Instagram

Ce spune artista despre soțul său, Răzvan Munteanu. “Suntem o echipă”

Dacă în planul profesional Delia se bucură de o ascensiune uluitoare în ultimii ani, viața intimă a vedetei este una în care își regăsește liniștea. Artista trăiește o poveste de dragoste superbă alături de Răzvan Munteanu, soțul său și managerul ei, cei doi formând unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Recent, în cadrul unui interviu, Delia a dezvăluit mai multe aspecte despre omul alături de care își petrece viața.

Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă, declara Delia acum ceva timp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe