Delia, imagini incendiare din vacanță. Cum s-a fotografiat cântăreața

Ana Anitoiu 17.06.2021, 13:06

Delia a fugit din România către o destinație de vacanță de vis. Cântăreața s-a fotografiat în ipostaze incendiare, în costum de baie, și a stârnit numeroase reacții din partea fanilor ei, pe rețelele de socializare. Artista a comentat o glumă ce a fost criticată de unii dintre admiratorii ei.

Cum s-a fotografiat Delia în vacanță

De data aceasta, Delia nu a mai ales o destinație atât de populară printre vedetele din România, precum Maldive, ci și-a luat bilet către un loc și mai exotic, Mai exact, vedeta a plecat către Insula La Digue, cea de-a treia cea mai populată dintre Insulele Seychelles.

Acolo, Delia s-a fotografiat într-un slip și o bluză, în timp ce urca niște pietre, dar și în timp ce se dădea într-un leagăn, într-un peisaj de vis. În plus, vedeta a fotografiat o farfurien cu mâncare, fără să explice despre ce preparat era vorba. Unii dintre fanii ei au întrebat-o dacă printre ingrediente se numărau și viermi.

Delia, imagini incendiare din vacanta. Cum s-a fotografiat cantareata
Delia in vacanta

Gluma ce i-a deranjat pe fanii Deliei. Cum a reacționat vedeta

Printre numeroasele comentarii pe care le-a primit Delia de la fani care s-au arătat impresionați de vacanța petrecută de ea pe insulă s-a numărat și unul ce a conținut o glumă. Ironia nu a fost apreciată de toți admiratorii ei, dar vedeta nu a părut să fie deranjată.

”Sî vezi tu ce ți-o iei când vii înapoi în România, cheltuitoare de bani ai românilor!”, a fost gluma făcută de un internaut care a stârnit critici. ”Nu încep să te plictisească aceste comentarii așa zis amuzante?” și ”Doamne ferește! Bravo Delia! Fiecare este liber să cheltuie banii unde și cu cine vrea. Nu a contribuit nimeni la dobândirea lor! Zile frumoase!”, au reacționat cîțiva fani. Vedeta nu a comentat, ci doar a publicat un emoji prin care a indicat că s-a amuzat.

Delia, despre planul de a deveni mamă

Recent, Delia Matache, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre faptul că încă nu are copii, dar și despre momentul în care ar vrea să devină mamă. Cântăreața a fost întrebată de nenumărate ori de ce nu a devenit părinte până acum.

”Mie mi-e frică puțin de lumea asta. Mi-e frică, gândindu-mă la mediul ăsta de familie, cumva mi-ar fi teamă. Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte… Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur? Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc.

Știu că pot să fiu o mamă foarte mișto și știu și realizez că o să am anumite frici. Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară, dar simt că aș mai putea să-mi dau un pic de răgaz, cât cred eu că mai merge. Nu o să zic asta și la 60 de ani”, a spus Delia, într-un podcast găzduit de Andra Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe