Dovada că Putin este disperat. Face orice pentru a convinge bărbaţii să lupte pentru Rusia. Ultima găselniţă a liderului rus

Stan Filon 22.03.2022, 19:08
Dovada că Putin este disperat. Face orice pentru a convinge bărbaţii să lupte pentru Rusia. Ultima găselniţă a liderului rus

Vladimir Putin rămâne fără soldați? Ei bine, se pare că președintele Rusiei este disperat să aducă cât mai mulți tineri în armata sa, așa că a venit cu o ofertă foarte atractivă! Au fost multe cazuri în care soldați ruși s-au predat cu tot cu arme armatei ucrainene, însă au fost și mulți capturați. Rusia a recunoscut că a pierdut pe frontul din Ucraina peste 9.000 de militari, așa că Vladimir Putin este în căutare de „sânge proaspăt”.

Putin caută cu disperare soldați pentru războiul cu Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin vrea să aducă cât mai mulți tineri în armata sa, așa că au început să curgă ofertele. Tinerii care au tot felul de datorii au primit o ofertă de la autorități, care le promite ștergerea tuturor datoriilor, dacă vor semna un contract cu Armata Rusiei. De asemenea, se pare că și infractorii sunt ofertați de armata rusă, care le promite că îi vor pune în libertate, dacă vor merge pe front.

Informațiile au fost transmise de serviciile de informaţii ale Ministerului Apărării de la Kiev, care a scris o postare pe Facebook. Potrivit informaţiilor publicate pe rețeaua socială, astfel de propuneri au început deja să sosească în Tatarstan, Piatigorsk, Rostov pe Don și în Caucazul de Nord. În același timp, numărul acestor persoane care se înrolează crește în fiecare zi.

Putin cauta cu disperare soldati pentru razboiul cu Ucraina
Putin cauta cu disperare soldati pentru razboiul cu Ucraina

Cum sunt atrași rușii în armată

Soldații ruși se pare că sunt trimiși pe front fără provizii, iar de multe ori au fost filmați în timp ce intră în magazine pentru a căuta mâncare. Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a făcut publice fotografii cu echipamentul soldaţilor pe care Rusia i-a trimis să invadeze Ucraina.

Din imagini se vedea că în bagajul soldaților se regăseau pagere şi papuci, iar pentru zilele reci soldaţii ruşi au la dispoziţie căciuli în stil sovietic. „A doua armată din lume este o farsă. Echipamentul „eliberatorilor”. Ei vor să trăim așa?”, se arată în mesajul autorităţilor militare ucrainene.

Președintele Ucrainei, Vlodimir Zelensky, a râs recent de armata rusă, printr-un mesaj postat pe Telegram. Șeful statului a spus că Rusia este principalul furnizor de armament al Ucrainei, deoarece soldații ruși abandonează armamentul pe câmpul de luptă.

„Ca și până acum, inamicul este confuz. Nu se așteptau la o asemenea rezistență. Soldații lor știu asta. Ofițerii lor sunt conștienți de asta. Fug de pe câmpul de luptă. Renunță la echipamente”, a spus preşedintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski a afirmat că forţele ţării sale „provoacă pierderi devastatoare” armatei ruse, de la invadarea Ucrainei, din data de 24 februarie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...