Două vedete de la Dinamo pleacă împreună cu antrenorul Contra. Pierderi importante pentru roș-albi

Marian Cărăvan 02.12.2020, 15:54
Două vedete de la Dinamo pleacă împreună cu antrenorul Contra. Pierderi importante pentru roș-albi

În vară, odată cu sosirea investitorilor spanioli și transferurile masive de jucători, dinamoviștii începeau să viseze frumos. Visul s-a transformat însă în coșmar. Iar acum totul pare să se năruie. Măcinată de veșnicele probleme financiare, Dinamo începe să se destrame. Două vedete de la Dinamo pleacă împreună cu antrenorul Cosmin Contra. Sunt pierderi importante.

Dinamo rămâne fără două vedete. Pleacă împreună cu antrenorul Cosmin Contra

Sătul și el de promisiuni neonorate, după țeapa pe care consideră că a luat-o, antrenorul Cosmin Contra a anunțat că nu mai vrea să stea la Dinamo. Pare că nu mai e interesat să pregătească echipa pentru meciul din deplasare cu FC Argeș, de vineri, 4 decembrie, ora 20:30. Tehnicianul va părăsi clubul din Ștefan cel Mare, dar din câte se pare, nu singur. Două dintre vedetele echipei vor să-l urmeze pe „Guriță”. Sunt pierderi importante pentru roș-albi.

Cei doi jucători care vor să plece sunt Borja Valle (28 de ani) și Isma Lopez (30 de ani). Venit în România pe un salariu de 33.000 de euro pe lună, fotbalistul este dezgustat de ceea ce se întâmplă la Dinamo. Pe rețelele sociale a atras atenția asupra situației dezastruoase de la Dinamo. Fotbalistul a răbufnit după calificarea în faza următoare a Cupei României, după 3-0 cu Viitorul.

„O nouă victorie, aceleași promisiuni”, a scris Borja Valle pe Instagram.

Boja Valle s-a remarcat în urmă cu câteva luni, când a marcat un gol fabulos în meciul cu FC Botoșani. Pe lângă cei doi fotbaliști, de la Dinamo ar putea pleca și preparatorul fizic Javi Reyes, anunță GSP.

Dinamo Bucuresti se destrama
Dinamo Bucuresti se destrama

Cosmin Contra a anticipat dezastrul

Dinamo se destramă ușor-ușor. Pe undeva e normal să se întâmple asta, dacă jucătorii sunt neplătiți de câteva luni. Chiar antrenorul Cosmin Contra a anticipat dezastrul. Mai mulți jucători au trimis notificări și dacă nu vor fi plătiți până la termene vor pleca, avertizează tehnicianul.

„E foarte tragic! Vorbeam cu jucătorii. De când au venit, singurii bani pe care-i vor lua sunt acești 14.000 de euro, prima strânsă de suporteri, din vânzarea biletelor pentru meciul cu Viitorul. 400 de euro și ceva de jucător. Nu va mai dura mult până când anumiți jucători vor pleca. Probabil, vor pleca cei care au venit”, a spus Cosmin Contra.

Doi portari, patru fundași, șase mijlocași și doi atacanți au fost transferați la Dinamo de când au venit investitorii spanioli. Pe lista transferurilor sunt: Tomas Mejias (31 de ani, portar), Rene Hinojo (36 de ani, portar), Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaş dreapta), Andrei Radu (24 de ani, fundaş stânga), Isma Lopez (30 de ani, fundaş stânga), Vlad Achim (31 de ani, mijlocaş defensiv), Janusz Gol (34 de ani, mijlocaş defensiv), Paul Anton (29 de ani, mijlocaş defensiv), Borja Valle (28 de ani, mijlocaş ofensiv), Juan Camara (26 de ani, mijlocaş stânga), Adam Nemec (34 de ani, atacant), Magaye Gueye (30 de ani, atacant), Aleix Garcia (23 de ani, mijlocaș central), Abdoulaye Ba (29 de ani, fundaș central).

Urmăriți Impact.ro și pe