Două plângeri penale pe numele lui Lucian Becali. Când va fi chemat la audieri nepotul patronului echipei FCSB, după bătaia de la Arena Națională

Sorin Barbu 05.04.2022, 17:17

Nepotul lui Gigi Becali ar putea avea parte de probleme foarte serioase după bătaia de la meciul FCSB – Universitatea Craiova. Pe numele lui Lucian Becali au fost înregistrate două plângeri penale. Playsport susține că poliția va începe audierile miercuri.

Nepotul lui Gigi Becali va fi chemat să dea declarații la poliție

A fost scandal foarte mare la meciul FCSB – Universitatea Craiova. Lucian Becali și prietenii lui au bătut zdravăn un suporter, de la tribuna VIP. Din imaginile suprinse la fața locului se vede cum nepotul patronului FCSB sare peste scaune și lovește cu pumnii un bărbat care se afla deja la pământ, după pumnii pe care îi primise deja. Unul dintre amicii lui i-a spus în zadar să se potolească. „Gata, băi, că-l omori”, se aude pe înregistrare.

Cel agresat a anunțat că va înainta plângere la poliție, dar acum lucrurile se vor complica pentru că și iubita bărbatului va face același lucru. „Prima a fost deja înregistrată la o secție de Poliție din București și a fost formulată de prietena suporterului agresat.

A doua va fi chiar din partea fanului respectiv, care a anunțat că azi va face același demers ca și iubita lui”, au declarat pentru Playsport surse din anchetă.

Lucian Becali, scuze publice după scandalul de la Arena Națională

Rămâne de văzut ce probe va reuși să strângă polițiștii care se ocupă de acest caz. Reprezentantul firmei de pază de pe stadion susține că pe imaginile înregistrate de camerele de supraveghere nu s-a văzut o bătaie și că ar fi fost doar o îmbrânceală. În plus, a spus senin că bărbatul agresat nu prezenta urme de lovituri.

Lucian Becali a încercat să liniștească lucrurile printr-un mesaj pe rețele sociale. A spus că nu-i stă în fire să fie violent.

„Mea Culpa (trad. – Greșeala mea). Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului.

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu. Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim.

Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite. Pace & dragoste”, a scris Lucian Becali, pe contul de Facebook.

Gigi Becali s-a dezis de „nepotul său favorit”

Gigi Becali a spus mereu despre Lucian că este nepotul său favorit. Nu l-a apărat însă deloc după bătaia de pe stadion.

„Eu nu răspund pentru nepoții mei. Eu răspund pentru mine și familia mea. Dacă face incidente, nu mai poate să fie nepotul preferat. Pentru mine, preferații sunt ăia cuminți. Dacă face incidente, răspunde el, eu ce să-i fac?”, a declarat Gigi Becali.

Playsport. ro susține că Lucian Becali va fi audiat miercuri la poliție. Tot atunci vor fi vizionate înregistrările video de la stadion.

sursa foto: as.ro

Urmăriți Impact.ro și pe