Două dintre vedetele de la Antena 1, în plin divorţ, spre uimirea fanilor. „Nu pot trage doar eu de o căsnicie”

Ioana Bucur 21.05.2021, 20:10
Două dintre vedetele de la Antena 1, în plin divorţ, spre uimirea fanilor. „Nu pot trage doar eu de o căsnicie”

Au sărit scântei de la prima vedere. S-au certat, s-au împăcat, și-au jurat dragoste eternă și au ales să își lege destinele pentru tot restul vieții, cel puțin, așa credeau. O țară întreagă i-a văzut când și-au spus marele „DA”, însă acum, după doar câteva luni de la nuntă, visul s-a transformat într-un coșmar. Două dintre vedetele de la Antena 1, în plin divorţ, spre uimirea fanilor.

Două dintre vedetele de la Antena 1, în plin divorţ

Două dintre vedetele de la Antena 1, în plin divorţ. Povestea lor de dragoste le-a ținut fanii cu sufletul la gură. Andra și David Stancu și-au trăit iubirea în văzul tuturor, la cel mai urmărit și îndrăgit show matrimonial din România – „Mireasa”. S-au certat, s-au împăcat, și-au făcut planuri de viitor și au ajuns să să căsătorească, în marea finală a competiției. Acum, la mai puțin de trei luni de la nuntă, Andra a anunțat, printr-un mesaj postat pe Instragram, că povestea lor de dragoste a ajuns la final. Fosta concurentă a povestit, pentru Playtech.ro, despre căsnicia presărată cu certuri, semn că a fost făcută în pripă.

„Bună seara, tuturor! Îmi pare rău că am ajuns să spun asta, dar asta e. Am încercat cât s-a putut, dar nu pot trage doar eu de o căsnicie, căsnicia este construită din doi, și dacă ambii nu trag pentru același scop, căsnicia se pierde. Asta s-a întâmplat și în cazul nostru, cuplul DA așa cum mulți ne știți, de la emisiunea Mireasa. După doar două luni și jumătate, aproape trei, de la ieșirea din casa „Mireasa”, astăzi a luat sfârșit. Mulțumesc pentru toată susținerea și pentru toate mesajele frumoase pe care le primesc din partea voastră chiar și după ieșirea din casa Mireasa”, a fost mesajul postat de brunetă pe contul său de Instagram.

Două dintre vedetele de la Antena 1, în plin divorţ
Andra și David Stancu, la Mireasa, sezonul 2

„Chiar dacă ne-am separat, locuim sub același acoperiș, dar nu vorbim”

Mesajul a dispărut, însă, după câteva ore, semn că Andra Stancu s-ar fi răzgândit. Contactată de jurnaliști, ea a explicat că lucrurile dintre ea și soțul său s-au mai calmat și că a luat în calcul să nu se separe, momentan, de bărbatul pe care îl adoră:

„Nu divorțăm încă, doar ne-am despărțit, nu știu dacă de tot sau nu, ori temporar. Timpul o să decidă ce o să fie cu noi doi. Acum chiar dacă ne-am separat, locuim sub același acoperiș, dar nu vorbim”, a mai declarat Andra Stancu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...