Cine e Blaze de la Mireasă. Are 7 frați, iar numele lui înseamna ”Puterea Domnului”

Daria Petrescu 12.03.2021, 09:17
Cine e Blaze de la Mireasă. Are 7 frați, iar numele lui înseamna ”Puterea Domnului”

Reality show-ul matrimonial „Mireasă” a revenit cu un nou sezon, din 6 martie, la Antena 1. Emisiunea este prezentată tot de Simona Gherghe, care s-a arătat încântată de începerea unuia dintre cele mai urmărite shwo-uri TV. Ca și în alte sezoane, o nouă serie de concurenți au intrat în cursă, dornici să lupte cu toate forțele pentru a-și găsi sufletul pereche. Printre aceștia se află și Blaze, un pretendent care a atras atenția încă de la prima apariție pe micul ecran. Tânărul din Nigeria are 7 frați, iar numele lui înseamnă „Puterea Domnului”

Cine e Blaze de la „Mireasa”

Blaze este, de fapt, Godspower Morris Okpata, iar numele nigerianului înseamnă „Puterea Domnului”. Acesta s-a născut în Nigeria într-o familie numeroasă și are 7 frați. În show-ul Mireasa, el este cunoscut ca Gp Blaze.

Gp Blaze este un personaj cunoscut pe TikTok, unde face videoclipuri amuzante, dar este și cântăreț și vlogger. El a avut mai multe colaborări cu vedete din România și mărturisește că participă la realiy show, pentru a-și găsi marea iubire. Rămâne de văzut dacă va avea norocul acesta.

Blaze are 7 frați

GP Blaze s-a născut pe 2 februarie 1995 în orașul Portharcourt din Nigeria. Tânărul mai are 7 frați.  Concurentul de la Mireasa spune că a avut o copilărie grea, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a ales să se stabilească în România.

Blaze este din Nigeria și vrea să își găsească jumătatea în România

Atunci când a luat decizia importantă, el a spus „totul sau nimic” și este fericit cu hotărârea de a locui în România.   Tânărul a venit în țara noastră cu o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța. „Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină.

Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor.Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am ănceput să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media.”, a povestit GP Blaze.

S-a iubit timp de 2 ani cu o româncă

„Tatăl meu lucrează la Universitate, iar mama mea nu muncește. Am cinci surori și doi frați. Mâncam la 2-3 zile. A fost foarte greu. Când îi ceream tatălui meu bani, îmi zicea că nu are. Am decis să vin la studii în România și să mă folosesc de talentul meu de pe Youtube”, a mai spus GP Blaze de la Mireasa sezon 3.

GP Blaze a avut o relație timp de doi ani cu o româncă. Din păcate, iubirea lor nu a rezista, iar el a fost dezamăgit.

„Am avut o relație de doi ani cu o româncă, a fost foarte ok, a fost foarte frumos. Nu a mers, ne-am despărțit în octombrie după 2 ani, ea s-a despărțit, nu eu. A fost alegerea ei.

Am suferit. Când am fost cu ea nu am făcut vlog. Ea a fost geloasă, am fost și eu. Când nu ești gelos nu iubești. Nu cred că există femeia perfectă. Am nevoie de o femeie inteligentă, frumoasă, puternică, atât. Vreau să studiez, să nu mă grăbesc. Pas cu pas.”, a mai povestit GP Blaze de la Mireasa.