Dorul de casă l-a determinat pe CRBL să ia o decizie radicală. Întreaga familie este afectată

Dumitrică Roxana 03.08.2022, 18:53
Dorul de casă l-a determinat pe CRBL să ia o decizie radicală. Întreaga familie este afectată

Eduard Mihail Andreiana, alias CRBL, și familia sa, a intrat într-o nouă etapă a vieții sale. El și toți cei dragi ai săi au făcut drumul întors din Spania în România, după ce în urmă cu doi ani deciseseră că venise timpul unei alt capitol al existenței lor comune.

CRBL  a revenit în România

„Nu-mi văd capul de treabă. Am decis să ne întoarcem și trebuie să punem lucrurile la punct cât mai repede, mai ales că școala începe mai devreme anul acesta. Sper să trecem cât mai ușor peste etapa întoarcerii la Bucuresti”, a declarat CRBL pentru  Playtech.ro.

CRBL a adăugat scurt că nu-i stă mintea la interviuri, fiindcă e foarte ocupat cu amenajarea casei din Capitală unde va locui de acum înainte. „Suntem contracronometru, fiindcă trebuie să aranjez cât mai repede toate lucrurile!”, a mai precizat CRBL.

CRBL a plecat în Spania alături de soția și fiica sa

În urmă cu mai bine de doi ani a părăsit România pentru Spania, acolo unde a locuit la Marbella. În acea perioadă el a mărturisit că i-au lipsit preparatele românești, dar și că fiica se înscrisese la o școală cu predare în limba engleză.

Ce va face familia artistului în ţară

Fiica artistului va merge la școală în România și dă niște teste speciale pentru a vedea în ce clasă va merge. „Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a spus CRBL despre fiica lui în vârstă de 12 ani. Cântărețul va locui cu chirie în România, iar soția sa va deschide o școală de dans aici.

Fostul concurent de la „Survivor România” are de luat o mulțime de lucruri din Spania, astfel că transportul îi va da mari bătăi de cap. El deține aparatură de studio, haine, mobilă, biciclete, un caiac, o motocicletă, precum și 100 de perechi de încălțăminte. CRBL a dezvăluit în emisiunea de la PRO TV că are în colecția sa o pereche de adidași care valorează 17.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe