Dorința tulburătoare a lui Florin Piersic. „Nu crede că ne mai vedem”. Ce a putut să ceară actorul

Ana Anitoiu 24.12.2021, 14:05
Dorința tulburătoare a lui Florin Piersic. „Nu crede că ne mai vedem”. Ce a putut să ceară actorul

Dorința tulburătoare a lui Florin Piersic a fost dezvăluită de Dan Negru într-un scurt fragment din interviul pe care i l-a luat actorului în Dubai, ce va fi difuzat astăzi, în Ajunul Crăciunului, începând cu ora 20:00. Vizibil emoționat, îndrăgitul artist a avut o rugăminte pentru prezentatorul de televiziune.

Dan Negru și Florin Piersic, împreună în Dubai

Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, și Florin Piersic, în vârstă de 85 de ani, au stat față-n față pentru încă un interviu de Crăciun, la fel ca anul trecut. De data aceasta, l-au filmat în Dubai. Conform prezentatorului, destinația a fost aleasă pentru că dialogul porneşte de la „călătoriile” actorului, iar Dubai este unul dintre puţinele locuri din lume în care nu a ajuns Mărgelatu.

„Întâlnirea lui Florin Piersic cu legendarul Picasso, poveşti spectaculoase din oraşele lumii prin care a filmat actorul şi mult e altele. Cum s-a înţeles cu Sophia Loren, pe care a văzut-o la Londra, sau cu Laurence Olivier. Cu Jean Marais a şi filmat în România”, a spus Dan Negru, potrivit paginademedia.ro.

Interviul, despre care Dan Negru a spus că se va vedea astăzi de la ora 20:00 la Antena 3, dar și pe pagina sa de YouTube, a fost fimat cu o echipă din Dubai. Materialul a fost susţinut financiar de un fost „leu” de la emisiunea „Imperiul leilor”.

„Îi mulţumesc pentru sprijinul financiar prietenului meu Cristi Oneţiu, un bun prieten timişorean de foarte mult timp, dar şi Consulatului României din Dubai, care ne-a găzduit”, a spus Dan Negru.

Dorinta tulburatoare a lui Florin Piersic
Florin Piersic, in tinerete

Ce dorință tulburătoare a avut Florin Piersic

Momentul din cadrul interviului cu Florin Piersic ce l-a emoționat cel mai mult pe Dan Negru a fost la final, când marele actor a avut o rugăminte, pe care a spus-o cu un nod în gât.

„Sper să nu tăiaţi la montaj din interviu. N-o să-ţi placă ce spun”, a spus Florin Piersic în interviul cu Dan Negru, ca o rugăminte către echipa de filmare. Întrebat de Dan Negru din ce motiv cere acest lucru, gâtuit de emoţie, Florin Piersic a spus, arătând spre camerele de filmat: „Pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor”.

Dan Negru, despre motivul pentru care Florin Piersic participă la programul său de Revelion

Florin Piersic se va număra printre invitații lui Dan Negru și în programul de Revelion din acest an al Antenei 1. Prezentatorul a dezvăluit motivul pentru care actorul a vrut să participe, în contextul în care alte vedete au acceptat să filmeze doar în schimbul unor onorarii cuprinse între 200 și 1.000 de euro.

„Florin Piersic nu dorește bani, a spus că vine la filmări de plăcere, ca să distreze românii, în Noaptea dintre Ani. Îl va aduce cineva cu mașina, de la Cluj, iar pe parcursul șederii la București va beneficia de un adevărat răsfăț, din partea organizatorilor”, ne-au declarat surse din Antena 1, pentru impact.ro.

În timp ce se aflau în Dubai, realizatorul TV și actorul s-au fotografiat împreună în apă, în Golful Persic, după o întrecere de înot pe cinste. Vezi cine a câștigat competiția dintre Dan Negru și Florin Piersic!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...