Dorința neîndeplinită a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a mărturisit artistul apropiaților, înainte de a muri

Redacția IMPACT 30.10.2019, 13:46
Dorința neîndeplinită a lui Mihai Constantinescu. Ce le-a mărturisit artistul apropiaților, înainte de a muri

Mihai Constantinescu a murit marți seară în urma unui stop cardio-resporator neresesuscitabil, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, iar veștea morții sale a întristat pe toată lumea.

Compozitorul și interpretul de muzică ușoară Mihai Constantinescu s-a stins din viață ieri, la vârsta de 73 de ani, din cauza unor complicații la inimă. Artistul avea la activ două infarcturi care i-au agravat starea, fiind internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Mihai Constantinescu suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Mihai Constantinescu înainte să moară

Mihai Constantinescu a fost unul dintre artiștii simbol ai muzicii ușoare românești, având, de-a lungul carierei și numeroase turnee în Europa, dar și în Statele Unite ale Americii. „Lumea minunată” a lui Mihai Constantinescu s-a stins odată cu acesta, însă artistul va rămâne însă pentru totdeauna în inimile noastre prin piesele sale.

Mihai Constantinescu a mărturisit în trecut în cadrul unei emisiuni televizate, dar și în cadrul câtorva interviuri că pierderea părinților săi și mai apoi, dispariția prematură a surorii sale, care suferea de o boală incurabilă, i-a marcat într-un mod foarte drastic viața.

Mihai Constantinescu regreta ca nu a avut urmasi
Mihai Constantinescu regreta ca nu a avut urmasi

„Adevărul este că afecţiunea pe care o am necesită un tratament de lungă durată şi deocamdată trebuie să mai rămân două săptămâni în spital, unde sunt îngrijit extraordinar de bine şi mulţumesc tuturor celor care au grijă de mine. Celor care ne ascultă în momentul acesta le doresc să fie fericiţi şi să se bucure de primăvara aceasta frumoasă la fel cum mă bucur şi eu, şi ştiu că atunci când voi pleca de aici, voi fi un om foarte sănătos. Abia aştept să merg, să mă plimb prin ţară pentru că asta e tot ce îmi doresc”, a declarat Mihai Constantinescu pentru Antena Stars.

Trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu va fi depus miercuri, 30 octombrie, la ora 13:00 la Biserica Sfânta Parascheva de pe Titulescu. Artistul va fi condus pe ultimul drum joi, la ora 14. Toate detaliile funerariilor au fost anunţate de Marilena Adam, naşa de cununie a artistului, transmite spynews.ro.

 

Urmăriți Impact.ro și pe