Dorian Popa, probleme cu iubita? Cine este fosta concurentă Românii au Talent pe care ar fi pus ochii

Diana Radu 11.06.2020, 08:40

Un nou scandal a izbucnit pe Youtube între Dorian Popa și Abi Talent. Vloggerul îl acuză pe Dorian că i-ar fi făcut avansuri unei foste concurente de la Românii au Talent minore. Este vorba despre Anais Queen.

Dorian Popa în scandal cu Abi Talent

Abi Talent a făcut un live pe contul său de Youtube în care se ia deDorian Popa. Acesta îl sfătuiește pe artist să rămână lângă iubita sa și să nu mai întorcă capul după minore. Mai mult, Abi Talent spune că Dorian i-ar fi făcut avansuri lui Anais Queen, fosta concurentă de la Românii au Talent.

„Doriane dacă vezi asta, stai lângă nevestica ta care te filmează săraca zi de zi și tu în loc să o iubești pe ea, te duci să iubești minore. Își plăcea de Anais când aveam eu treabă cu ea, mă nebunule. Gata, cu astea!”, a spus Abi Talent.

dorian popa, anais queen, romanii au talent
Dorian Popa în scandal cu Abi Talent

Pe fir a intrat şi Lino Golden, protejatul soţului Antonie care i-a dat și el o replică lui Dorian Popa. Lino îl atacă pe Dorian Popa chiar în versurile melodiei sale „Abis”. „Doriane, Doriane e supy Babsy pe tine / Că a zis Abi că-ti place să te dai şi la copile / Milioane, milioane nu le-ai nici măcar pe foaie / Eşti prăjit, dar nu te laşi, unchiule Ia-l pe tigaie”, spune Lino Golden.

Această reacţie vine după ce Dorian Popa a anunţat că va face o piesă cu Abi. Cei doi n-au fost în relaţii bune în trecut, iar la un moment dat, Abi Talent l-a acuzat pe Popa că s-ar fi dat la o fată pe nume Anais Queen.

Cine este fosta concurentă de la Românii au Talent căreia Dorian i-ar fi făcut avansuri

Anais Tomescu, cunoscută sub numele de Anais Queen a participat anul trecut la Românii au Talent, unde a prezentat un număr de dans lasciv. Momentul tinerei de 16 ani a fost dezaprobat de Mihai Petre, care l-a considerat prea vulgar pentru vârsta ei.

„Eu am oprit, pentru că, pentru mine era de ajuns. Cred că, în primul rând, nu îți e foarte potrivit stilul ăsta… vârstei. Nu mi se pare că te avantajează. E adevărat, poţi deveni o dansatoare bună, însă ai vrut să demonstrezi prea mult şi ai pierdut puţin din naturaleţea mişcării. Şi simt că pe alocuri a fost exagerat şi chiar prea vulgar pentru gustul meu”, a declarat Mihai Petre la finalul momentului artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe