Dorian Popa, primele declarații despre relația cu Oana Zăvoranu. Ce legătură este, de fapt, între cei doi actori din Sacrificiul de la Antena 1

Redacția IMPACT 20.12.2019, 11:17
Dorian Popa, primele declarații despre relația cu Oana Zăvoranu. Ce legătură este, de fapt, între cei doi actori din Sacrificiul de la Antena 1

Nu putea să treacă anul 2019 fără o nouă idilă neașteptată din lumea mondenă. Dorian Popa și Oana Zăvoranu nu mai sunt doar colegi de paltou, ci formează acum cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc.
În ultima perioadă, potrivit unor informații apărute în publicația cancan.ro, cei doi s-ar fi apropiat din ce în ce mai mult pe platourile de filmare.

Dorian Popa, despre o posbilă relație cu Oana Zăvoranu

Se poate observa că Oana a început să posteze din ce în ce mai des fotografii cu Dorian Popa. Cei doi sunt colegi în ”Sacrificiul” și se poate ca timpul petrecut împreună pe platourile de filmare să îi fi apropiat. Dorian Popa a vorbit pentru prima dată despre apropierea sa de colega de platou de la serialul Sacrificiul. Totuși, el infirmă cumva zvonurile că cei doi ar fi împreună. Desigur, el explică faptul că în măsura în care ar exista o relație între cei doi, Dorian Popa spune că el în persoana va anunța acest lucru public.

Ce legături există între Oana Zăvoranu și Dorian Popa?
Ce legături există între Oana Zăvoranu și Dorian Popa?

„Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”. Este adevărat că în noul sezon al serialului, “Alegerea”, rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.
Eu am o relaţie ce durează de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion, ne impune să nu amestecăm munca cu viaţa personală.
Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectată. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şi prietenii, dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal”, a declarat Dorian Popa, potrivit spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe