Cum a fost surprinsă Oana Zăvoranu, alături de Dorian Popa, după zvonurile privind despărțirea de Alex. Reacția neașteptată a actriței din Sacrificiul

Diana Radu 17.12.2019, 17:29
Cum a fost surprinsă Oana Zăvoranu, alături de Dorian Popa, după zvonurile privind despărțirea de Alex. Reacția neașteptată a actriței din Sacrificiul

După ce s-a zvonit că Oana Zăvoranu s-ar fi despărțit de soțul său Alex Ashraf, surse din anturajul lui Dorian Popa susțin că actrița din ”Sacrificiul” s-ar fi apropiat extrem de mult de colegul său de platou, Dorian Popa. Ce spune bruneta despre ultimele informații care au apărut în spațiul public despre ea și Dorian?

Cum a fost surprinsă Oana Zăvoranu, alături de Dorian Popa? ”I s-au aprins călcâiele după Oana”

Oana Zăvoranu și Dorian Popa sunt colegi în ”Sacrificiul”, drept urmare petrec foarte mult timp împreună pe platourile de filmare, iar surse din anturajul actorului spun că acestuia i s-au aprins călcâiele după brunetă. La scrurt timp după zvonurile apărute în spațiul public, Oana Zăvoranu a postat o poză cu Dorian Popa pe contul său de Instagram.

”Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar, în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, a spus un apropiat de-al solistului, potrivit Cancan.

Oana Zăvoranu, Dorian Popa
Oana Zăvoranu și Dorian Popa s-ar fi propiat foarte mult, susțin surse din anturajul lui Dorian

Actrița din Sacrificiul și Alex Ashraf s-au aflat în atenția publicului zilele acestea, după ce de pe conturile de socializare ale vedetei au dispărut toate pozele pe care le avea cu soțul său. Cu toate că cei doi au negat faptul că s-au despărțit, pozele cu Alex au fost înlocuite cu cele cu Dorian Popa.

Reacția Oanei Zăvoranu după ce s-a spus că ar avea o relație cu Dorian Popa

Bruneta a publicat pe Story-ul de Instagram o poză cu ea, alături de versurile unei melodii special pentru Alex Ashraf. Este vorba despre piesa: “You’ll Never Stand Alone”, care aparține artistei Whitney Houston, iar versurile postate de Oana în limba engleză sună cam așa traduse: ”Nu dispera, pentru că întotdeauna va fi cineva”/ ”Nu-ți pierde credința, iubirea nu te va lăsa să pierzi”/”Niciodată nu vei sta singur, eu îți voi fi alături” .

Astfel, Oana a ținut să-și asigure soțul că nu are de ce să-și facă griji, deoarece el este marea ei iubire și va fi întotdeuna alături de el, trebuie doar să creadă în ea și în dragostea lor.

Oana Zăvoranu, reacție, despărțire
Reacția Oanei Zăvoranu după ce s-a spus că ar avea o relație cu Dorian Popa

 

Urmăriți Impact.ro și pe