Dorian Popa, investiţie de zeci de mii de euro la început de an. Cântăreţul are planuri mari, vrea să câştige şi mai mulţi bani (exclusiv)

Nicu Stan 07.01.2022, 13:01
Dorian Popa, investiţie de zeci de mii de euro la început de an. Cântăreţul are planuri mari, vrea să câştige şi mai mulţi bani (exclusiv)

Dorian Popa a făcut o investiţie de zeci de mii de euro la început de an. Cântăreţul are planuri mari în 2022, când vrea să câştige şi mai mulţi bani. Dorian Popa se numără printre cântăreții cu cele mai mari câștiguri din ultimii ani, bani care provin, în special, din activitatea pe care artistul o desfășoară în mediul online. Chiar și așa, Dorian popa nu se mulțumește doar cu atât. Acesta a investit masiv în imobiliare și are planuri mari cu acest domeniu.

Dorian Popa, investiţie uriașă la începutul lui 2022. Ce planuri are cântărețul

Dorian Popa a început în forță anul 2022. Artistul a cumpărat, tot în Domnești, încă 1400 de metri pătrați de teren, unde intenționează să mai ridice încă patru case. Tot în această zonă, Dorian Popa are șase case în construcție, care vor fi terminate în primăvară.

Dorian Popa a cumpărat terenul cu 50.000 de euro, iar acesta se află chiar lângă vila în care locuiește.

Dorian Popa, tun imobiliar la inceput de an
Dorian Popa, tun imobiliar la inceput de an

Unde este situat terenul cumpărat de artist

„Acum am mai luat 1400 metri, în total am 3500 metri pătrați. De la șase case, trec la zece, le fac tot la mine, în fața casei mele”, a declarat Dorian Popa pentru playtech.ro.

Artistul a mai dezvăluit că imobilele ce vor fi gata în primăvară nu le va scoate imediat la vânzare, ci doar după ce se va termina de construit podul de la Domnești, care se află în lucru.

Casele ridicate deja sunt în faza de finisaje

„Am intrat la finisaje, asta am și dorit, ca până în iarnă să le închidem, acum ne-am apucat de finisaj, ca să fie gata până în primăvară. Iar apoi să le dau drumul și celorlalte patru. Nu le vând încă, aștept terminarea podului, pentru că o să fie o creștere semnificativă.

În Domnești, se face podul peste centură, iar în primăvară va fi gata. E un plus pentru infrastructură ca o suburbie legată de un oraș principal să fie conectată bine, chestia asta scade cu 20-30.000 de euro prețul. Depinde și de poziționare.

Dorian Popa așteaptă momentul propice pentru vânzarea caselor

Așa era și în Pipera înainte, prețurile erau mult mai mici. Aștept până piața-mi spune că e momentul, pentru că nu mă grăbesc. Atunci o să le vând, iar prețul va fi între 160 – 170.000 de euro casa.

Acestea sunt încălzite în pardoseală, și la parter, și la etaj, o să le pun aer condiționat, bucătărie mobilată. Fiecare își va putea alege în funcție de buget”, a mai declarat Dorian Popa pentru sursa mai sus citată.

Urmăriți Impact.ro și pe