Din ce făcea bani Dorian Popa când era doar un copil. ”Părinții mei tocmai se despărțiseră” (Exclusiv)

Badea Violeta 07.12.2021, 10:44
Din ce făcea bani Dorian Popa când era doar un copil. ”Părinții mei tocmai se despărțiseră” (Exclusiv)

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri de la noi din țată. Acesta câștigă foarte mulți bani din mediul online, lucru care l-a ajutat să investească și în alte domenii. Acum își permite orice capriciu, dar viața artistului nu a fost întotdeauna roz. Iată din ce făcea bani Dorian Popa în copilărie!

Cum a făcut Dorian Popa primii bani

Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, este, fără dar și poate, unul dintre cei mai populari vloggeri din România. Artistul a devenit cunoscut în anul 2011, odată cu apariția în serialul „Pariu cu viața”. La trei ani distanță, el a obținut premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards.

De asemenea, Dorian Popa a participat și într-o emisiune de la Pro TV, dar a interpretat și rolul lui Mario în celebrul serial „Sacrificiul” de la Antena 1. De lungul acestor ani, el a demonstrat că știe cum să se reinventeze și a reușit să facă bani frumoși din aceste proiecte, dar și din mediul online.

Recent, artistul a decis să investească și în domeniul imobiliar. Până să ajungă aici, Dorian Popa a muncit foarte mult. Vloggerul a povestit că primii bani i-a câștigat la vârsta de 13 ani. La vremea aceea, el le repara calculatoarele vecinilor din cartier.

„Am început să câștig primii bani încă de la 13 ani, când mă duceam prin cartier și am început să repar calculatoarele vecinilor mei. Eu aveam calculator de la 7 anișori, mi-au plăcut întotdeauna lucrurile legate de informatică, mă pricepeam să formatez un calculator, să reinstalez toate serverele, că pe vremea aia nu era ca acum.

Făceam bănuți frumoși, la mine în cartier eram informaticianul de bază. Singurel am învățat, cu internetul pe telefonul fix, de mă certa maică-mea când nu-i mergea fixul”, a declarat Dorian Popa, citat de Playtech.ro.

Cum a castigat Dorian Popa primii bani
Cum a castigat Dorian Popa primii bani

„A fost unul dintre cei mai puternici factori motivaționali din viața mea”

Dorian Popa recunoaște că nu a avut deloc o copilărie ușoară. Pe când avea doar 14 ani, părinţii artistului au divorţat, iar vedeta a rămas marcată de acel moment.

Dorian Popa povestește că odată cu această separare a trebuit să facă trecerea de la o situație financiară medie, la una spre slabă. Cu toate astea, el spune că acel moment dificil l-a motivat să ajungă acolo unde este astăzi.

„În viața mea există doar mama. La 14 ani, când s-a întâmlat ruperea dintre ai mei, a trebuit să facem trecerea de la o situație financiară medie, la una spre slabă. Dar n-a fost așa de deranjant pentru mine, cred că a fost unul dintre cei mai puternici factori motivaționali din viața mea”, a declarat acesta pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...