Dorian Popa, amendat de Poliţie. Ce a făcut domnul „Hâtz” în trafic

Stan Filon 04.02.2021, 14:02
Dorian Popa, amendat de Poliţie. Ce a făcut domnul „Hâtz” în trafic

Dorian Popa este un artist foarte ocupat. Face drumuri toată ziua, pe la proiectele pe care le are. Recent însă a aflat că a fost amendat. Îndrăgitul artist a stat și s-a gândit de unde ar putea fi amenda, înainte de a deschide plicul, deoarece, spune el, respectă legea.

Dorian Popa a fost amendat de Poliţie

Ei bine, Dorian Popa s-a mutat de ceva timp în afara Bucureștiului, însă nu s-a gândit că pentru desele drumuri pe care le face spre București are nevoie și de rovinietă. Chiar în timp ce se gândea că acesta ar putea fi singurul motiv pentru care ar putea primi o amendă, a deschis plicul de la Poliție și a constat exact acest lucru.

Preocupat cu proiectele sale muzicale, dar și cu dosarul pe care trebuie să-l întocmească pentru noul cartier pe care vrea să-l dezvolte, a uitat să-și cumpere rovinietă, iar oamenii legii l-au amendat acum. Artistul a fugit imediat și și-a achiziționat o astfel de rovinietă, pentru a nu mai fi luat în colimator de Poliția Rutieră.

Dorian Popa a fost amendat de Politie
Dorian Popa a fost amendat de Politie

Artistul a uitat că iese foarte des din localitate și trebuie să-și cumpere rovinietă

Dorian Popa se face dezvoltator imobiliar. Cu banii pe care i-a strâns din aparițiile TV, dar și din melodiile cu care face vâlvă pe Youtube, artistul s-a hotărât să se lanseze puternic în afaceri. Nici nu se gândea însă cât de costsitor va fi doar dosarul cu planul său imobiliar, plus aprobări și toate cele.

Artistul vrea să ridice un cartier rezidențial chiar în apropiere de locuința sa, în Domnești. Se va numi ”Hâtz Residence” și speră că se va vinde imediat. Până atunci însă are foarte mult de investit, după cum a declarat chiar el.

”De săptămâna trecută și până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence”, a spus Dorian Popa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...