Domnul Dan a făcut anunțul înainte de finala Survivor 2023. Ce se întâmplă în Republica Dominicană în aceste zile

Ana-Maria Tudor 22.05.2023, 16:53
Domnul Dan a făcut anunțul înainte de finala Survivor 2023. Ce se întâmplă în Republica Dominicană în aceste zile

Se apropie finala concursului Survivor 2023 din Republica Dominicană. În această săptămână vor avea loc ultimele jocuri, iar miercuri, 24 mai, vom afla câștigătorul celui de-al patrulea sezon Survivor 2023.

Se apropie marea finală

Au trecut peste patru luni de când membrii a două triburi au acceptat cea mai mare provocare a vieții lor și anume participarea la unul dintre cele mai dificile show-uri din lume. Cei mai puternici concurenți au reușit să îi convingă pe telespectatori că pot face mai mult și merită să rămână în competiție. Participanții au ajuns în etapa luptelor individuale, iar sezonul Survivor România se apropie cu pași rapizi de marea finală, iar publicul este curios să afle numele marelui câștigător.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor, a comunicat concurenților că, deoarece se află în săptămâna finală, în fiecare zi vor avea loc atât un joc, cât și o eliminare. Astfel, tensiunea și competiția vor fi în creștere, iar fiecare concurent trebuie să se pregătească pentru provocările care îi așteaptă. Fiecare zi aduce cu sine oportunități și riscuri, iar participanții trebuie să ofere tot ce au mai bun pentru a rămâne în competiție și a avansa către finală. Cu atât mai mult, fiecare eliminare va fi cu atât mai dificilă și va avea un impact puternic asupra celor rămași în concurs. Concurenții trebuie să-și adune forțele și să-și concentreze toate resursele pentru a-și atinge obiectivele și a lupta pentru titlul marelui câștigător în fiecare zi ce va urma.

Cinci concurenți se mai află în competiție


În acest moment al competiției, doar cinci concurenți au rămas în cursă. Printre aceștia se numără Alexandra Ciomag, un model talentat, Alexandra Porkolab, un manager în domeniul Marketingului și Vânzărilor, Andrei Krișan, un antrenor personal dedicat, Dan Ursa, un director în vânzări și Carmen Grebenișan, o influenceriță, singura reprezentantă a tribului Faimoși.

Săptămâna trecută, Ştefania Stănilă a fost eliminată din competiție, iar Carmen, cea mai bună prietenă a acesteia din cadrul emisiunii, a fost profund afectată de plecarea ei și a mărturisit că a simțit că o parte din ea s-a rupt odată cu plecarea Ștefaniei. Rămâne să vedem dacă parcursul lui Carmen Grebenișan va fi afectat de lipsa prietenei sale. Fanii vor putea urmări cele trei ediții săptămânale ale emisiunii Survivor România de la ora 21:30. Acestea vor fi difuzate imediat după episoadele serialului românesc, Las Fierbinți. În ceea ce privește finala Survivor România, aceasta va fi transmisă live, începând cu ora 20:30, din Republica Dominicană.

 

Urmăriți Impact.ro și pe