Câți bani a încasat Ștefania Stănilă pentru participarea la Survivor. Românii de rând nu câștigă atât în mulți ani

Beatrice Dumitru 18.05.2023, 11:01
Câți bani a încasat Ștefania Stănilă pentru participarea la Survivor. Românii de rând nu câștigă atât în mulți ani

Ștefania Stănilă, una dintre favoritele la câștigarea marelui premiu de la Survivor România 2023, a fost eliminată chiar înainte de finala emisiunii. Ea a părăsit jungla dominicană, dar nu cu buzunarele goale pentru că a câștigat o sumă frumușică de la Pro Tv. Iată câți bani a încasat fosta gimnastă.

Suma încasată de Ștefania Stănilă la Survivor România 2023

Trei concurenți au fost săptămâna aceasta în pericol de eliminare la Survivor România 2023. Andrei Krișan, Alexandra Ciomag și Ștefania Stănilă, fost gimnastă fiind cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Ștefani Stănilă a părăsit Survivor cu lacrimi în ochi, dar are și un motiv de bucurie pentru că s-a ales cu o sumă importantă de bani.

Ștefania Stănilă a intrat în competiție încă din prima săptămână a lunii ianuarie și a rezistat 20 de săptămâni în jungla dominicani. Pentru acestă perioadă, fosta gimnastă a fost plătită cu 1.500 de euro pe săptămână și sstfel, ea a plecat acasă mai bogată cu 30.000 de euro. După întreaga sa carieră, aceasta încasează de la Ministerului Tineretului și Sportului o rentă viageră în valoare de 3493 de lei.

Câți bani a încasat Ștefania Stănilă pentru participarea la Survivor. Românii de rând nu câștigă atât în mulți ani
Stefania Stanila a fost gimnastă.

Câți bai au câștigat alți Faimoși

Ștefania Stănilă a fost extrem de dezamăgită că a fost eliminată de la Survivir România 2023 și a recunoscut că îi este foarte greu să părăsească competiția din Republica Dominicană pentru că își dorea foarte mult să ajungă în marea finală de săptămâna viitoare.

Nu-mi vine să cred că visul meu se termină aici. (…) Mă doare. Mă doare foarte tare. Pentru că simțeam că pot mai mult de atât și nu-mi pare rău de absolut nimic. Nu-mi pare rău de nimic din ce-am făcut aici. Și sigur trebuie să fie și ceva mai bun mă așteaptă acasă. Mi-aș fi dorit să-mi duc visul mai departe. Mă doare și simt că ceva, încă, rămâne aici în Survivor. Mi-aș fi dorit să ajung în ultima săptămână din marea finală”, a spus fosta gimnastă după eliminare.

Printre vedetele care au câștigat sume importante de bani la Survuivor România 2023 se numără și Vica Blochina, care a fost remunerată cu nu mai puțin de 7000 de euro pe săptămână pentru că a acceptat provocarea de a merge în jungla dominicană. Și Faimoasa Carmen Grebenișan și-a rotunjit conturile din participarea la show-ul de supraviețuire. Ea ar câștiga 5.000 de euro pe săptămână.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...