Doliu în PNL. Un consilier județean bolnav de COVID-19 a decedat

Cristian Cojocaru 10.12.2020, 18:24
Doliu în PNL. Un consilier județean bolnav de COVID-19 a decedat

Deși există multe lucruri care ne diferențiază, boala și moartea sunt singurele în fața cărora suntem egali. Așadar, coronavirus nu ține cont de culoarea politică sau alte considerente. Acum este doliu în PNL, asta după ce cu o zi în urmă un deputat PSD a murit din aceeași cauză.

Doliu în PNL după ce un consilier județean a murit

Doliu în PNL după ce consilierul județean, Florea Niculae a murit astăzi la spital, unde era internat din cauza infectării cu noul coronavirus. Colegii acestuia sunt îndurerați de pierderea liberalistului, fiind și unul dintre cei mai vechi din partidul PNL al filialei Olt. Deși pentru majoritatea celor infectați, boala trece fără a lăsa prea multe urme, pentru alții, virusul este necruțător.

„Cu regret anunţăm dispariţia colegului nostru, consilierul judeţean Niculae Florea, răpus în această dimineaţă de acest virus necruţător. Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!”, a scris joi, pe Facebook, preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu.

Președintele PNL, Liviu Voiculescu nu este singurul care și-a arătat durerea pe rețelele de socializare. Dintre cei care au ales să facă în mod public anunțul, se numără și secretarul general al PNL Olt, Ana Maria Ciaușu, care a postat la rândul său un mesaj de omagiere pe Facebook.

„Am pierdut astăzi un prieten drag, Florea Niculae, consilier judeţean şi unul dintre cei mai vechi liberali ai filialei Olt a Partidului Naţional Liberal. Virusul acesta, pe care mulţi îl consideră o gripă, a fost neiertător cu el… Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a scris pe Facebook Ana Maria Ciauşu, Secretarul general al PNL Olt, care în această vară a avut o formă medie de COVID-19 şi s-a vindecat, potrivit antena3.ro .

Ieri, deputatul PSD, Radu Sebastian a decedat la vârta de 49 de ani
Ieri, deputatul PSD, Radu Sebastian a decedat la vârta de 49 de ani

Nu este singurul partid care se confruntă cu această situație

PNL nu este singurul partid care se confruntă cu pierderea unui coleg afectat de noul coronavirus. Ieri, deputatul PSD, Radu Sebastian a decedat la vârta de 49 de ani, fiind primul parlamentar român răpus de renumitul virus. Anunțul decesului a fost făcut de către Marcel Ciolacu.

Deputatul PSD Radu Sebastian a decedat la 49 de ani, fiind primul parlamentar român care moare din cauza COVID-19. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

„Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi”, a scris președintele PSD, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

La doar câteva zile după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, în urma complicațiilor a fost transferat de la Buzău la Spitalul Militar Central din București. Pentru că starea sa se agrava, familia a decis să fie transferat la un spital din Germania, spital unde a și decedat ulterior. Sebastian Radu era deputat de Buzău apartenent al partidului PSD.

La începutul pandemiei, el a procurat materia primă necesară pentru confecționarea a 1.000 de viziere care au ajuns la spitalele din Buzău dar și la Serviciul Județean de Ambulanță. Acesta a fost viceprimar al municipiului Buzău în anul 2012. A fost ales deputat în anul 2016, după reîntoarcerea sa în PSD, anunț făcut de g4media.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe