Doliu în lumea muzicii. A fost găsit mort în casă, avea 25 de ani

Stan Filon 21.04.2023, 14:15

Este doliu în lumea muzicii, după moartea lui Moonbin, membru al trupei sud-coreene Astro. Avea doar 25 de ani, însă artistul a fost găsit decedat în propia sa locuință. Anunțul trist a fost făcut de casa de discuri Fantagio, scrie News.ro.

Doliu în lumea muzicii

Așadar, este din nou doliu în lumea muzicii după moartea fulgerătoare a lui Moonbin, membru al trupei sud-coreene Astro. Starul K-pop avea doar 25 de ani și se pare că a fost găsit mort în propria sa locuință.

„Membrul Astro Moonbin a părăsit lumea noastră pe neaşteptate pe 19 aprilie, devenind o stea pe cer”, a transmis casa de discuri Fantagio pe contul său oficial de Twitter.

Doliu in lumea muzicii
Doliu in lumea muzicii

Moonbin avea 25 de ani

În declaraţia postată de Fantagio li se cere tuturor „să se abţină de la relatări speculative şi rău intenţionate”, pentru ca familia lui să-i poată aduce respectul şi să-l onoreze în pace. Moon Bin a fost membru al Astro şi, de asemenea, a cântat cu un subgrup numit Moonbin & Sanha.

Artistul s-a alăturat programului de stagiari al Fantagio la o vârstă fragedă şi a debutat cu Astro în februarie 2016, care pe acea vreme avea şase membri. Sora lui Moon Bin, Moon Sua, este şi ea cântăreaţă K-pop, membră a unui grup de fete numit Billlie.

„Sunt atât de întristat de pierderea unuia dintre cele mai frumoase suflete întâlnite vreodată prin muzică! Rugăciuni pentru familia şi prietenii lui şi pentru angajatori şi fani!”, a scris cineva pe Twitter, reacţionând la anunţul etichetei Fantagio.

Mai multe vedete K-pop au decedat în ultimii ani, tot la vârste foarte fragede. În anul 2019, două cântărețe, bune prietene, s-au sinucis. Vedetele au recunoscut de multe ori că au fost ţinta hărţuirii pe reţelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...