Doliu imens în România! Ce tragedie, a murit în urmă cu puțin timp

Ana-Maria Tudor 26.08.2023, 12:48
Doliu imens în România! Ce tragedie, a murit în urmă cu puțin timp

O veste tristă învăluie industria televiziunii. Jull Nicu, un cunoscut prezentator și artist, apreciat de mulți români, a trecut în neființă după o îndelungată luptă cu o boală nemiloasă.

A murit Jull Nicu

După o îndelungată bătălie cu o boală nemiloasă, prezentatorul Jull Nicu a părăsit această lume. Tragicul anunț al decesului său a fost făcut chiar de colegii săi din industrie printr-un mesaj emoționant postat pe o platformă de social media.

Iulian Nicolae, cunoscut sub numele de Jull Nicu, a fost o figură recunoscută în rândul românilor. Acest cântăreț a fost prezentatorul emisiunii matinale de pe Etno TV și a luat parte la serialul de comedie „Moroflencii”, alături de alte personalități de seamă din universul muzicii populare.

Pagina artistului a fost inundată de numeroase mesaje de condoleanțe, apropiații acestuia exprimându-și compasiunea și tristețea pentru pierderea sa. Printre mesajele adunate pe pagina artistului, unul dintre cele mai notabile a fost cel al prietenei și colegei sale, Lorenna, care a împărtășit:

Citește și: Tragedie în televiziune: o realizatoare a murit la 32 de ani! Avea trei copii

„Am fost colegi la Etno Tv, mulți ani, am realizat lucruri interesante împreună (emisiuni, sotcom-ul de comedie „Moroflencii”, alături de partenerul tău, Puiu „Cucurigii”, Jeni Nicolau, Vali Tache și alți colegi), ai prezentat matinalul aproape de la începuturile acestei televiziuni,, ai organizat și ai prezentat evenimente, spectacole, nunți, petreceri frumoase, ai cântat parodii și ai înveselit inimile publicului zi de zi.

‘Sănătate înainte de toate’ – o altă emisiune pe care ai prezentat-o cu atâta implicare, etc… apoi, deodată, când cei veniți noi în funcție au hotărât să facă schimbări majore în post, te-ai supărat așa de tare pe toată lumea și pe viață, te-au măcinat gândurile și te-ai necăjit prea tare încât până la urmă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ai plecat definitiv de pe acest pământ, ai ales să înveselești îngerii!

Drum lin spre Ceruri, prietenul și colegul nostru, Jull Nicu! Ne-ai frânt inimile tuturor celor care te-am cunoscut și îndrăgit. Nu te vom uita, vei rămâne în inimile noastre prin arhivă de amintiri: poze, filmări, emisiuni, parodii și videoclipul „Toată lumea vrea la mare”, în care ți-ai jucat rolul cu mult talent și mare dăruire! Condoleanțe întregii familii!”, a transmis prietena acestuia, Lorenna.

Adriana Popescu: „Nu îmi vine să cred pur și simplu”

Trecerea în neființă a lui Jull Nicu a lăsat un gol profund și dureros în inimile celor apropiați. Jull Nicu a fost o persoană care a lăsat o amprentă semnificativă în viața celor din jur, prin talentul său, personalitatea sa plină de viață și energia pozitivă pe care a adus-o în fiecare părticică din viață sa. De asemenea, și Adriana Popescu a ținut să își aducă un ultim omagiu bunului ei prieten:

Vezi și: Unul dintre jurații Masterchef s-a stins la 46 de ani. Tragedie în televiziune

„Am prea multe poze cu tine…..am atâtea emisiuni prezentate de tine….nu mi vine să cred pur și simplu. Probabil că așa se întâmplă când suntem apropiați de cineva anume….nu știu ce să mai spun…..cuvintele par că nu-și găsesc literele…..drum bun prietene, drum bun acolo sus la îngeri ….rămâi al nostru Jull Nicu !! Dumnezeu să te ierte și să odihnească în pace!”

Urmăriți Impact.ro și pe