Doi hoţi au dat lovitura în Braşov. Au vrut să fure maşina parcată lângă un mall, însă ce se afla în interior întrece orice imaginaţie

Stan Filon 26.05.2022, 14:39
Doi hoţi au dat lovitura în Braşov. Au vrut să fure maşina parcată lângă un mall, însă ce se afla în interior întrece orice imaginaţie

Doi hoți au dat lovitura în Brașov, acolo unde au furat o mașină. În interiorul autoturismului au găsit suma de 140.000 de euro! Oamenii legii au intrat imediat pe fir și au plecat în urmărirea celor doi bărbați. Procurorii au organizat nu mai puțin de 8 descinderi pentru a-i depista pe cei doi bărbați, dar și pentru a da de urma banilor. Cei doi au fost reținut de oamenii legii.

Doi hoţi au dat lovitura în Braşov, după ce au furat o mașină

Un bărbat din Brăila în vârstă de 40 de ani, și unul de 52 de ani, din Brașov, sunt principalii suspecți într-un dosar de furt de autoturisme. Se pare că cel care a dat lovitura a fost bărbatul de 40 de ani, care a furat un autoturism din parcarea unui centru comercial din Brașov. Acesta a reușit să fure mașina și să se facă nevăzut. În interiorul autoturismului ar fi găsit suma de 140.000 de euro, după care a abandonat mașina fiind luat de la locul faptei de bărbatul de 52 de ani, care l-a dus inițial cu mașina și în parcarea mall-ului.

Cel care a dat alarma a fost chiar proprietarul autoturismului, care nu și-a mai găsit mașina în parcare. Acesta a sunat la 112, unde a anunțat furtul autoturismului în care se afla suma de 140.000 de euro. Procurorii au organizat 8 descinderi în Buzău și Brașov.

Doi hoti au dat lovitura in Brasov, dupa ce au furat o masina 
Doi hoti au dat lovitura in Brasov, dupa ce au furat o masina

Hoții au găsit în autoturism suma de 140.000 de euro

„În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 40 ani, ar fi sustras autoturismul în cauză și l-ar fi condus pe raza municipiului Brașov, ulterior abandonându-l, iar din interiorul acestuia ar fi sustras suma de aproximativ 140.000 de euro. Activitatea infracțională a acestuia ar fi fost înlesnită de către bărbatul în vârstă de 52 ani din județul Brașov, care i-ar fi asigurat deplasarea până la locul săvârșirii faptei și ulterior, preluarea acestuia de la locul abandonării autovehicului. La data de 25 mai a.c., polițiștii au efectuat 8 percheziții domicilare în județele Brașov și Brăila, la locuințele și sediile profesionale ale persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor cercetate, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, obiecte de vestimentație, resturi vegetale, 2 instalații artizanale destinate inhalării de substanțe pe cale orală, medii de stocare electronice și alte mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, care i-a pus sub acuzarea de furt calificat, furt în scop de folosință, complicitate la furt calificat și complicitate la furt în scop de folosință.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...