EXCLUSIV

Doi ani de la decesul Cristinei Țopescu. Putea fi salvată? Ce promisiune îi făcuse fostei colege de televiziune, în ultimele zile de viață EXCLUSIV

Carmen Andrei 06.01.2022, 21:55
Doi ani de la decesul Cristinei Țopescu. Putea fi salvată? Ce promisiune îi făcuse fostei colege de televiziune, în ultimele zile de viață EXCLUSIV

Pe 12 ianuarie se împlinesc doi ani de la șocanta veste a morții jurnalistei Cristina Țopescu, fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. A luat cu ea, în Cer, povestea tristă de viață, suferințele pe care nu a dorit să le împărțășească nimănui. În exclusivitate pentru impact.ro, prezentatoarea Roxana Iliescu ne-a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre Cristina, alături de care a lucrat la postul de televiziune Canal 33.

Roxana Iliescu, care este nu numai vedetă tv, la Canal 33, ci și specialist în diverse terapii și în cursuri de dezvoltate personală, ne-a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre fosta ei colegă, Cristina Țopescu:

„Ne este tuturor tare dor de Cristina, o știam de foarte mult timp, drumurile noastre s-au intersectat de mai multe ori, pe parcursul vieții. Iar ultima perioadă, am fost și colege la Canal 33, am petrecut multe ore împreună. Nu cred că își poate asuma cineva rolul de a fi fost prietena ei.

Cristina avea modul ei de a interacționa cu oamenii. Acum era bine, apoi își cerea dreptul să aibă lungi perioade de intimitate. Lucru care s-a văzut și când a dispărut, pentru că avea astfel de perioade în care nu voia să vorbească cu nimeni.

Din păcate, nu a putut să alchimizeze rănile din trecut, în lucruri bune. Atât a putut. Să îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru noi, iar ce a făcut mai puțin bine să fie învățătură pentru noi toți. Să îi ducem memoria mai departe!”, ne-a declarat Roxana Iliescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ce i-a promis Cristina Țopescu, înainte de a muri: „Da, o să mă ocup mai mult de mine!”

Roxana Iliescu ne-a mai dezvăluit și ultima lor discuție, ce anume îi promisese Cristina Țopescu, înainte de a fi găsită fără suflare, în casa ei din Tunari, unde locuia singură:

„Cristina avea un suflet extraordinar, își dorea să facă mai multe, se punea pe ultimele locuri în prioritățile ei. În ultima discuție, mi-a făcut o promisiune: Da, o să mă ocup mai mult de mine! Voi veni la cursurile tale de terapie! A promis că se va lăsa ajutată, după Anul Nou. A fost un ziarist excepțional, interviul ei cu Simona Halep este și acum foarte vizualizat, pe Internet. Acum este în Cer, ne zâmbește de acolo!”.

Doi ani de la decesul Cristinei Topescu. Putea fi salvata?
Cristian Topescu si fiica lui, Cristina Topescu

Cristina Țopescu a suferit enorm după decesul tatălui ei: „Mă întreb dacă ne-om mai vedea vreodată. Altfel, nimic n-are niciun sens”

Cristina Țopescu și-a adorat tatăl, pe Cristian Țopescu, care a încetat din viață în 2018. Ea postase pe conturile sociale un mesaj în care își manifesta tristețea:

„Știti, zilele și nopțile astea am stat numai pe net, pe YouTube, să-l vad și să-l tot revăd pe tatăl meu meu, să-l ascult. Nu simt că a plecat în mod definitiv, nu procesez încă. Ieri dimineață m-am trezit cu un sentiment cumplit de neputință că vineri am plecat de la cimitir și l-am lăsat acolo singur, în pământ.

Iar acum simt că tot crește în mine încă un sentiment. Printre ultimele cuvinte pe care mi le-a spus, când încă mai putea vorbi, au fost: Nu te lăsa!”, scria Cristina Țopescu, după înmormântarea celebrului ei tată.

Iar la parastasul acestuia, de un an, Cristina a mai adăugat pe Facebook un alt mesaj trist: „A trecut un an. A plecat exact acum un an. Mă întreb dacă ne-om mai vedea vreodată. Altfel, nimic n-are niciun sens”.

Cristina Țopescu a murit în somn, în urma unor afecțiuni cardiace. Avea doar 59 de ani

Cristina Ţopescu a fost descoperită fără suflare pe 12 ianuarie 2020, într-o vilă dintr-un complex rezidenţial din Tunari, judeţul Ilfov. Nu mai fusese văzută de trei săptămâni, astfel că o vecină a cerut ajutorul Poliției.

Potrivit anchetei, Cristina Ţopescu a fost descoperită în pat, îmbrăcată în haine de casă. Moartea ar fi survenit, cel mai probabil, în somn. Pe una dintre noptiere ar fi fost găsite medicamente recomandate în afecțiunile cardiace. Cristina s-a stins din viață la 59 de ani. A fost incinerată.

„Toată lumea știa că incinerarea e alegerea ei. Cristina a vrut așa, atunci trebuie să fie așa. Am primit mesaje de la diverse persoane să transmit familiei că le dăruiesc ei un loc de veci, doar să nu o incinereze pe Cristina. Dacă ea așa a vrut, trebuie să fie așa cum și-a dorit ea”, declara atunci doctorița Monica Pop.

Urmăriți Impact.ro și pe