Djokovic uimește lumea, după scandalul de la Australian Open. Un apropiat a confirmat: „Se va vaccina”

Andrei Cezar 02.02.2022, 13:23
Djokovic uimește lumea, după scandalul de la Australian Open. Un apropiat a confirmat: „Se va vaccina”

Novak Djokovic a fost în centrul unui scandal uriaș la începutul acestui an. Sârbului nu i s-a permis să intre în Australia pentru a participa la Australian Open fiindcă nu era vaccinat. Pe baza aceluiași criteriu, liderul ATP ar putea să rateze și prezența la Roland Garros, competiție ce se va desfășura în perioada 22 mai – 5 iunie. Autoritățile franceze au anunțat deja că nu vor permite accesul persoanelor nevaccinate.

În aceste condiții, Djokovic pare să fi luat o decizie radicală. Sportivul de 34 de ani se gândește să se imunizeze anti-COVID-19.

Decizie radicală a lui Novak Djokovic. Sârbul este hotărât să se vaccineze

După finala de cinci ore și jumătate de la Australian Open dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev, câștigată incredibil de spaniol, Novak Djokovic i-a transmis un mesaj fair-play de felicitare rivalului său, care a stabilit un nou record în tenisul mondial: a devenit primul jucător cu 21 de titluri de Grand Slam în palmares.

Felicitări lui Rafael Nadal pentru cel de-al 21-lea Grand Slam din carieră. Realizare uimitoare. Întotdeauna un spirit de luptă impresionant.

Felicitări! Medvedev a dat totul și a jucat cu pasiunea și determinarea pe care deja le așteptăm mereu de la el”, a scris Novak Djokovic, pe Twitter.

Faptul că nu a reușit să participe la turneul pe care l-a câștigat de nouă ori, se pare că l-a afectat destul de tare pe Djokovic. Sârbul, care nu a putut intra în Australia din cauza faptului că nu era vaccinat, ar fi luat o decizie contrară convingerilor sale după ce a urmărit finala dintre Nadal și Medvedev din fața televizorului.

„Djokovic se va vaccina”

Conform scriitorului Daniel Miks, cel care a lucrat în trecut la autobiografia sportivului, liderul mondial se gândește să se vaccineze. Acesta a declarat în presa sârbă că are anumite informații „din interior” potrivit cărora Djokovic ar urma să se vaccineze.

Din ce am auzit în rândul apropiaților săi, cred că Djokovic se va vaccina. Cred că finala de la Melbourne și titlul cu numărul 21 câștigat de Nadal au contribuit și ele la această decizie a lui Novak”, a transmis scriitorul, conform publicației sârbe Blic.

Întrebat dacă triumful lui Nadal de la Melbourne a contribuit și el la această decizie, Miks a confirmat că Nole se teme că nu va mai reuși să recupereze distanța față de Rafa privind titlurile, dacă nu se imunizează. Fără Djokovic la Roland Garros, ibericul ar avea de îndeplinit o simplă formalitate, cred majoritatea specialiștilor.
Cred că finala de la Melbourne și cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam câștigat de Nadal au contribuit și ele la această decizie a lui Novak”, a mai spus Miks.

Novak Djokovic și Roger Federer au rămas amândoi cu câte 20 de titluri de Mare Șlem câștigate.

Urmăriți Impact.ro și pe