Noul manager al Paulei Seling confirmă divorțul dintre artistă și soțul său, Radu Bucura. „Da, este adevărat”

Anca Manolica 26.10.2022, 20:26
Noul manager al Paulei Seling confirmă divorțul dintre artistă și soțul său, Radu Bucura. „Da, este adevărat”

Căsătoriți de mai bine de 17 ani, se pare că între Paula Seling și Radu Bucura ar fi apărut ruptura. Povestea lor de iubire ar fi ajuns la final, iar apropiații cuplului susțin că cei doi sunt în prag de divorț. Mai mult, Radu Bucura nu se mai ocupă de activitatea profesională a artistei. Ce a declarat acesta.

Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura?

Se pare că Paula Seling și Radu Bucura ar fi divorțat după 17 ani de mariaj, scrie click.ro. Apropiații ai cuplului susțin că relația lor s-a destrămat, iar acum sunt pe punctul de a-și spune adio. Ba mai mult, bărbatul cu care s-a iubit i-a fost manager până de curând, însă acum se ocupă altcineva de agenda ei.

Radu Bucura a confirmat că nu mai are acest rol în activitatea profesională a Paulei, iar nou manager a confirmat și el încheierea colaborării dintre cei doi. Contactat de reporterii Click, acesta din urmă a spus că el este cel care se ocupă acum de cariera artistei.

„Bună ziua. Radu nu se mai ocupă de activitatea profesională a Paulei Seling. Da, eu mă ocup acum”. Întrebat dacă Radu nu se mai ocupă de Paula Seling de la divorț, acesta a răspuns: „Da, este adevărat, corect”.

Ce a declarat Radu Bucura

De asemenea, fostul partener de viață al artistei a subliniat că nu dorește să ofere alte informații despre viața privată, pe care o vrea cât mai departe de ochii curioșilor.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat încă actualul soț al Paulei, pentru sursa citată.

De partea cealaltă, fosta participantă la Eurovision în 2010 și 2014 nu a putut fi contactată, pentru a confirma sau infirma aceste zvonuri privind un posibil divorț între ea și partenerul său de viață.

Divorț fulgerător în showbiz
Divorț fulgerător în showbiz

Aniversarea celor doi ar fi trebuit să aibă loc în viitorul apropiat

De-a lungul timpului, Paula Seling și Radu Bucura au preferat mereu să își țină căsnicia departe de ochii curioșilor și au dorit să fie discreți cu viața lor personală. Acum, însă, apropiați ai cuplului susțin că cei doi au decis să se despartă, după aproape 17 ani de căsnicie.

În urmă cu câteva zile, îndrăgita artistă a postat în mediul online un mesaj în care vorbește despre drumuri separate.

„Uneori simți că drumul te duce într-o direcție fără să poți să faci nimic. Că o frunza pe rău, că un pasager într-un tren luat la întâmplare. Dar toate se fac spre bine. Și, cândva, vei înțelege motivul pentru care destinul te-a purtat spre locuri pe care nu le-ai văzut până atunci”, a scris artista pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...