Paula Seling și-a anunțat decizia de a deveni mamă. „Am această datorie”

Anca Manolica 06.09.2022, 12:18

Ajunsă la 43 de ani, Paula Seling încă nu a devenit mamă până la această vârstă. Solista trăiește o poveste de iubire alături de Radu Bucura, dar preferă să fie foarte discretă în ceea ce privește viața personală și rar vorbește despre dorințele și planurile sale de viitor. IatăV ce dezvăluiri a făcut despre decizia de a deveni mamă.

Ce spune Paula Seling despre un viitor copil

Cântăreața își dorește să dea naștere unui copil și să aibă pe cineva care o strige „mamă”. Deși multe guri spun că are o vârstă destul de înaintată, la care nu mai este tocmai recomandat ca o femeie să facă un copil, cazurile, deloc puține, ale celor care au reușit să facă lucrul acesta îi dau speranțe Paulei Seling.

Vedeta și soțul ei, Radu Bucura, sunt de 17 ani împreună și își doresc să facă un copil, dar nu exclud nici varianta de a adopta unul. Artista a dezvăluit acest lucru pentru revista VIVA!, spunând că are datoria de a transmite mai departe ceea ce a primit și e dornică să devină mamă.

Paula Seling: „Am această datorie”

Aceasta își dorește să ofere mai departe din cunoștințele și darurile cu care a fost înzestrată către un copil. Și cu toată că până la acest moment ea nu a devenit mamă, nu își pierde speranța, știind că, oricum ar fi, va avea lângă ea pe cineva care să o strige „mamă”.

Paula Seling și Radu Bucura
Paula Seling și Radu Bucura

Întrebată de reporter ce părere are despre cei speriați de ceea ce se întâmplă acum în viețile noastre și de teama lor de a aduce pe lume un copil, ea a răspuns:

„Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit. Nu mă reprezintă această idee, dar îi înțeleg pe cei care o respectă.”, a spus Paula Seling, pentru sursa citată.

Cum i-au influențat anumite decizii viața

Paula Seling se declară o persoană foarte spirituală care crede în destin și în puterea atracției. Ea a dezvăluit că de multe ori nu a putut lua o decizie pentru că ceva înăuntrul ei îi spunea nu este bine și că provoacă suferință cuiva. În acele momente grele, a spus ea, a lansat în Univers rugămintea de a fi ajutată, iar răspunsul a venit negreșit.

„Au fost momente când nu am putut să iau vreo decizie. Pur și simplu vedeam consecințele și simțeam că, orice aș face, nu e bine. Am lansat, de fiecare dată, în Univers, rugămintea de a fi ajutată. Și de fiecare dată am fost auzită. Cred în ideea că viața este școala prin care trebuie să trecem și că, mai devreme sau mai târziu, vom parcurge un set de experiențe care ne sunt menite pentru a înțelege anumite lucruri.

Mai cred că fiecare faptă are un întreg nou univers drept consecințe. De aceea, într-o perioadă, paralizam la gândul că aș putea să fac ceva ce să genereze suferința cuiva.”, a mai spus Paula Seling.

Paula Seling și Radu Bucura sunt căsătoriți din anul 2005, dar vedeta preferă să nu vorbească prea des despre povestea de iubire care îi leagă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...