EXCLUSIV

Discuția aprinsă dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu: „Măi, femeie, lasă-mi soțul în pace!”. De ce niciuna dintre marile iubiri ale artistului nu-i poartă numele. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 18.01.2023, 16:40

La mai bine de un an de la decesul lui Victor Socaciu, care în această lună ar fi împlinit 69 de ani, Marina Almășan face o serie de dezvăluiri în exclusivitate pentru Impact.ro.

Vedeta tv ne-a povestit, printre altele, cum a încercat să-și salveze căsnicia cu regretatul artist, care a fost motivul pentru care a decis să intre într-o relație cu George Cornu, ce promisiune i-a făcut tatăl copilului său și de ce a ales să renunțe la numele Socaciu. Aceasta consideră totodată că Victor Socaciu a murit cu zile și a dezvăluit că artistul s-a stins din viață în chinuri pe patul de spital.

Marina îi ceruse ajutorul și fostului soț al Brândușei, ca să-și salveze căsnicia cu Victor

Victor Socaciu s-a stins din viață la 68 de ani, pe 27 decembrie 2021, după trei săptămâni de la internarea sa în stare gravă. La mai bine de un an de la moartea artistului, Marina Almășan, fosta lui soție, face o serie de dezvăluiri în exclusivitate pentru Impact.ro.

Vedeta TVR ne-a povestit cum a încercat să-și salveze căsnicia cu Victor întreruptă după 16 ani, în momentul în care ea a aflat despre existența în viața tatălui copilului său a Brândușei Simion, care îi era impresară și cu care s-a căsătorit, ulterior, după divorț, în momentul în care Victor Socaciu ajunsese consul în Montreal:

„O singură dată am văzut-o, la priveghi. M-am întâlnit cu părintele, soțul ei, când am prins-o. M-am dus la preot și i-am zis că-mi iubesc soțul și să-i transmită să-mi lase bărbatul în pace. Aflasem de ei, cam la jumătate de an de când îl însoțea ca impresară.

Eu, păzindu-l pe el, că era transplantat, eram ca un pitbull ca nu cumva să obosească, să mănânce ce nu are voie. Am fost practic infirmiera lui. Profesorul de la Cluj mi-a zis să am grijă să nu se streseze, să nu facă mișcări bruște, pentru că se poate deplasa rinichiul transplantat.

Eu nu l-am mai lăsat să plece cu mașina prin țară, la turnee, i-am zis să se ducă cu avionul numai în orașele mari, la evenimentele care contează. Ca să aflu apoi că ea îi organiza tot felul de șușanele pe la toate capetele de țară, îl lua cu mașina. El îmi spunea că merge la control sau la biroul lui electoral. Eu îl credeam…

Iar el pleca cu ea în mașină. Nu cred că mergea să facă altceva cu ea. Ea îl căra, el ca orice artist era fascinat de scenă. El avea diabet, nu a avut grijă de el, mânca pe furiș dulciuri, le găseam ascunse prin casă, iar apoi a ajuns la transplant de rinichi”.

Discuția aprinsă dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu: „Măi, femeie, lasă-mi soțul în pace!”. De ce niciuna dintre marile iubiri ale artistului nu-i poartă numele. EXCLUSIV
Marina Almășan

Ce îi spusese Brândușei: „Ieși din familia mea!”

Marina Almășan continuă seria confesiunilor, în exclusivitate pentru Impact.ro:

„Când am aflat, după vreo jumătate de an de când ei umblau prin țară împreună, m-am gândit că era cu ea. Dar el mă mințea că voia doar să cânte. După ce am vorbit mai întâi cu soțul ei, am sunat-o și pe ea, l-am pus pe Victor să-i formeze numărul.

I-am spus, Măi, femeie, lasă-mi soțul în pace, Victor e un om bolnav! Noi îl iubim, vrem să fim o familie, ieși din familia mea! Mi-a spus cu un tupeu inimaginabil că nu o învăț eu pe ea cum să trăiască. Astea au fost cuvintele ei, apoi mi-a trântit telefonul în nas. Atunci mi-am dat seama că tipa se consideră pe cai mari, știe că-l avea la mână”.

Momentul în care Marina a decis să aibă o relație cu George Cornu

După această discuție, ne-a mai spus prezentatoarea tv, Victor Socaciu i-a promis că va întrerupe orice legătură cu impresara sa. Doar că nu a fost să fie, iar după ce a descoperit că cei doi au continuat să se vadă, Marina a luat decizia să intre într-o relație cu actualul său partener, George Cornu, pe care-l cunoscuse cu ceva timp înainte, când aceasta a prezentat Balul oamenilor de afaceri, la Timișoara:

„Atunci i-am zis, ok, mergem mai departe, dar promiți că nu o mai vezi niciodată. Da, da, nu o să o mai văd. Și a trecut jumătate de an și am aflat de la fratele meu că la Festivalul Om bun, ea era prin organizare, de unde Victor îmi promisese că nu o să o mai vadă niciodată. Îl cunoșteam deja pe George Cornu. În secunda aceea mi-am zis ok, faci așa, fac și eu așa”.

Promisiune onorată – Victor Socaciu nu i-a mai dat numele unei alte femei

În toiul acelor certuri, Victor Socaciu avea însă să-i facă vedetei tv promisiunea că aceasta va fi ultima care-i va purta numele, promisiune pe care artistul și-a ținut-o până la capăt:

„Mi-a zis, Marina indiferent că ne vom despărți vreodată, tu ești ultima care mi-a purtat numele. Când s-a căsătorit, mi-a căzut cerul în cap. Mă gândeam, Uite, mi-a jurat că nu-i va mai purta nimeni numele, dar el, într-adevăr, s-a ținut de cuvânt.

M-am uitat pe actele de la succesiune, și nu o cheamă Socaciu. Victor s-a ținut de promisiune, că nu va mai da numele lui niciunei alte femei. Am avut ceva emoții când m-am uitat”.

Ce nu i-a putut ierta Marina lui Victor și de ce a renunțat la numele lui

Marina Almășan a fost însă cea care a renunțat la numele Socaciu și nu ne ascunde motivul pentru care a făcut acest lucru:

„M-a chemat Socaciu, dar am renunțat la nume pentru că eram supărată. El m-a înșelat, chestia asta m-a terminat. În loc să aprecize ce soție cu tact are, a făcut public faptul că din cauza lui George Cornu ne-am despărțit. Nici vorbă de așa ceva, asta nu i-am iertat-o. Finalul a fot urât”.

Marina Almășan: „Victor a murit cu zile”. Ce s-a întâmplat, de fapt, la spital

Prezentatoarea tv ne-a mai spus că vestea decesului fostului soț a răvășit-o. Mai mult, aceasta consideră că artistul a murit cu zile și că ar mai fi trăit ani buni dacă era bine îngrijit și nu plimbat pe la spectacole prin toată țara:

„La noi, singurele probleme erau legate de boala lui și de faptul că eu îi monitorizam viața, tăindu-i ceea ce îi făcea rău. Ea l-a cărat peste tot. A organizat, în plină pandemie, festival la Breaza, Victor trebuia să nu iasă din casă. A făcut Covid. De acolo i s-a tras sfârșitul. Și în ultimele lui luni de viață, când abia se mai deplasa, ea-l ducea cu mașina prin țară, la concerte.

Cu o lună înainte de a muri, l-am văzut pe Youtube, nu l-am mai recunoscut. Abia se mai ținea. Datoria ei era să aibă grijă de el. A murit cu zile. Mie mi-au spus doctorii că dacă e bine îngrijit, cu transplantul cu un rinichi de la un copil sănătos, el putea trăi și până la 80 de ani. A ajuns la spital când nu s-a mai putut face nimic.

Victor (n.r. fiul lor) îl tot suna, el nu-i răspundea. Iar el era internat la Carol Davila, la spitalul unde l-am dus eu prima oară când a avut probleme cu rinichiul. Mi s-a părut strigător la cer că lui Victor îi murea tatăl, iar el nu a fost chemat să-l vadă. După ce a murit Victor, am fost răvășită, m-am dus și am vorbit cu medicii de acolo și mi-au povestit în ce chinuri a sfârșit”.

Urmăriți Impact.ro și pe