Cazul Caracal. Decizia de ultimă oră luată de Gheorghe Dincă. Ce trebuie să facă polițiștii

Ana Anitoiu / 02.10.2020, 14:56
Cazul Caracal. Decizia de ultimă oră luată de Gheorghe Dincă. Ce trebuie să facă polițiștii

Gheorghe Dincă a luat o decizie de ultimă oră. ”Monstrul din Caracal” crede că ar putea avea zilele numărate, în Penitenciarul Craiova.

Ce decizie de ultimă oră luată de Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă și-a schimbat din nou declarația, în cazul Caracal, și i-a făcut câteva dezvăluiri lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

De data aceasta, Gheorghe Dincă a spus că Alexandra Măceșanu a fost luată din casa lui de patru traficanți cu care el avusese legătură și înainte. Apoi, adolescenta ar fi a ajuns, probabil, în Italia.

Potrivit lui Gheorghe Dincă, unul dintre traficanții implicați ar fi un interlop din București care ar avea legături ”înalte” în Poliție și Procuratură.

Mai mult, Gheorghe Dincă ar fi divulgat numele a trei polițiști care i-ar fi ”verificat și corectat” declarațiile pe care le-a dat anterior.

Gheorghe Dincă ar fi fost vizitat înainte de fiecare audiere și i-ar fi fost verificat jurnalul în care își scria ce urma să spună în fața anchetatorilor.

În urma tuturor acestor dezvăluiri, Gheorghe Dincă ar fi speriat că cineva i-ar putea face rău, în Penitenciarul Craiova. Acolo și-a găsit sfârșitul, în condiții suspecte, în urmă cu câțiva ani, proxenetul Daniel Marinel Bogdan zis ”Cocoș”, care lua fete din Caracal și le ducea la Baza Deveselu.

Cazul Caracal. Decizia de ultimă oră luată de Gheorghe Dincă. Ce trebuie să facă polițiștii

Ce a cerut Gheorghe Dincă, în Penitenciarul Craiova

Gheorghe Dincă a cerut să fie ținut singur într-o celulă, precum și să aibă pază suplimentară. El crede că mai mulți oameni, inclusiv unii dintre deținuți, i-ar putea face rău.

Totuși, chiar dacă Gheorghe Dincă se teme acum pentru siguranța lui, declarațiile lui nu par să fi avut mare efect asupra autorităților.

Cererea pe care a făcut-o familia Alexandrei Măceșanu ca dosarul Caracal să se întoarcă la procurori, pentru a fi cercetată noua pistă dată de Gheorghe Dincă, a fost refuzată de judecători.

”După toate cele aflate în ultimele luni de zile, inclusiv ieri, Curtea de Apel Craiova a executat ordinul‼ Dosarul NU se întoarce la parchet, ne respinge toate solicitările și ne obligă la plata de 80 de lei! Ultima parte este mai mult așa pentru a ne umili… Să ni se arate că nu contează adevărul, ci ceea ce vrea sistemul! Această decizie a instanței este o rușine!

Nu cunosc precedent în care atât victimele cât și agresorul să ceară retrimiterea dosarului pentru readministrarea probelor și să fie refuzată în camera preliminară…! Dreptatea a murit în România și nu mai contează ce credem sau ce probăm noi”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

El a anunțat că va face o anchetă paralelă. El a apelat la o cu echipă de anchetatori și a spus că este dispus să-și retragă toate plângerile penale împotriva lui Gheorghe Dincă și a familiei lui, cu condiția ca ”monstrul din Caracal” să îl ajute să o găsească pe Alexandra Măceșanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI