Dinamo primește o nouă lovitură. Un fotbalist care a jucat doar 4 meciuri în „Ștefan cel Mare” trebuie să primească 130.000 de euro

Sorin Barbu 14.03.2022, 14:40
Dinamo primește o nouă lovitură. Un fotbalist care a jucat doar 4 meciuri în „Ștefan cel Mare” trebuie să primească 130.000 de euro

Dinamo are probleme uriașe cu banii, iar conducătorii clubului în loc să scape de datorii află de unele noi, foarte costisitoare. Așa se întâmplă și în cazul Teddy Mezague. Fundașul a jucat doar patru partide la echipa din „Ștefan cel Mare”, dar are de primit banii pentru tot contractul: 130.000 de euro, plus dobânzi și cheltuieli de judecată.

Dinamo trebuie să-i plătească 130.000 de euro lui Teddy Mezague

În septembrie 2018, Dinamo îl prezenta pe Teddy Mezague, un apărător care avea în CV meciuri la Mouscron și Montpellier. Doar că fotbalistul francez a apărut doar în patru partide și apoi s-a renunțat la serviciile lui. Jucătorul și-a angajat avocați buni și a dat în judecată clubul. A câștigat întâi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde s-a plâns că nu și-a luat banii și că semnătura i-a fost falsificată.

„Mi-au imitat semnătura. Ştiam că sunt probleme în fotbalul românesc, dar, în acest moment, este incredibil. Mi-am contactat avocaţii. Am contactat şi un expert pentru a demonstra că eu nu am semnat încetarea contractului.

În ianuarie ar trebui să am un prim răspuns, dar nu ştiu ce se va întâmpla, deoarece e multă corupţie în România. Sunt gata să merg la FIFA pentru a mă face auzit. Nu este normal ce s-a întâmplat”, spunea fostul dinamovist, în 2018, în presa din Belgia.


Cu decizia favorabilă de la TAS s-a prezentat la Tribunalul București, unde a solicitat să fie înscris la masa credală. Și cum instanța i-a dat dreptate, Administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA s-a trezit cu o nouă creanță pe care a fost nevoit să o treacă în „Tabelul Definiv Ajustat al Creditorilor”, susține playsport.ro.

Este vorba de 744. 925,09 lei, adică 130. 327,16 Euro. La această sumă se adaugă o dobândă de aproape 11.000 de euro, dar și cheltuieli de judecată de 10.000 de franci elvețieni, mai spune sursa citată.

Și Dorin Șerdean a câștigat un proces cu clubul. Fostul președinte grupării dinamoviste are de recuperat, după ce instanța i-a dat dreptate, salariul pe 14 luni, aproximativ 28.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe