Din ce mai face Andreea Bălan bani, pe lângă muzică: „Am doi copii de crescut”

Corina Oprea 04.06.2023, 13:48
Din ce mai face Andreea Bălan bani, pe lângă muzică: „Am doi copii de crescut”

Andreea Bălan se numără printre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Mulți se întreabă cum reușește să se descurce atât de bine din punct de vedere financiar, având în vedere că are și două fetițe de crescut. Se pare că are multe surse din care îi vin banii, despre care nu se sfiește să vorbească.

Cum face bani Andreea Bălan

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Cântăreața este o mamă singură, care își crește cu drag cele două fetițe. A declarat de mai multe ori că George Burcea, tatăl lor, nu o ajută cu nimic, ceea ce înseamnă că se descurcă singură, dar nu se plânge și este foarte fericită alături de micuțele ei.

Artista face bani frumoși din muzică, fiind un artist cu o vechime de peste 20 de ani. Are concerte mereu, este foarte activă și scoate piesă după piesă, dar recunoaște că percepe un tarif mai mic față de alți artiști de la noi din țară.

Face bani mulți din reclame, din aparițiile televizate și mai ales din emisiunea Te cunosc de undeva. În urmă cu câțiva ani se spune că juratul emisiunii primește suma de 2000 de euro pentru o singură ediție.

Vedeta este pregătită pentru orice și se asigură că are ceva pus deoparte. Are un cont în bancă, pe care îl alimentează treptat. Are doi copii și vrea să se asigure că nu va avea probleme niciodată din punct de vedere financiar și le va oferi tot ce au nevoie.

„Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din Youtube, din concerte, din publicitate și din televiziune’, a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan riscă să piardă sume mari

Andreea Bălan și George Burcea nu sunt deloc în relații bune de când s-au despărțit, nici măcar de dragul fetițelor pe care le au împreună. De curând, fostul soț i-ar mai fi dat o lovitură grea artistei, care ar putea pierde sume frumoase din cauza acestei situații neplăcute.

Andreea Bălan face bani frumoși din imaginea ei, cu ajutorul căreia promovează diferite produse, hoteluri, firme de haine. Apare, însă, și în prezența fiicelor sale, lucru ce l-ar fi scos din minți pe George Burcea, care are custodie comună cu Bălanca asupra celor două.

Astfel, potrivit legislației în vigoare, orice contract în cazul unui copil minor trebuie semnat de ambii părinți, iar actorului nu i-ar fi fost cerută nici măcar părerea.

„George Burcea a trimis notificări respectivelor companii care se folosesc de imaginea fiicelor sale, dar nu a primit niciun răspuns privind solicitările sale. El n-a fost pus în temă cu absolut niciun contract”, a declarat pentru CANCAN.RO o persoană din anturajul foștilor soți.

Urmăriți Impact.ro și pe