Din ce își câștigă Laurette banii în pandemie: „Nu are de ce să-mi fie rușine”. Afacerea nebănuită

Badea Violeta 06.10.2021, 16:52
Din ce își câștigă Laurette banii în pandemie: „Nu are de ce să-mi fie rușine”. Afacerea nebănuită

Din pricina scandalului sexual în care a fost implicată, frumoasa Laurette a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. După ce a renunțat aparițiile sale destul de controversate, superba mulatră s-a hotărât să intre în afaceri. Iată cu ce se ocupă acum Laurette.

Laurette a devenit femeie de afaceri

De-a lungul timpului, Laurette a avut parte de foarte mult ghinion în dragoste. Ea a devenit cunoscută în showbiz-ul românesc în urma unui scandalul sexual cu Stelian Ogică, iar apoi au urmat numeroase relații eșuate. Frumoasa mulatră s-a căsătorit, a făcut un copil, a avut parte de despărțiri cu scandaluri și o viață destul de tumultoasă.

Ultimul incident în care ar fi fost bătută de un bărbat într-un hotel din Capitală se pare că i-a pus capac. Laurette s-a decis să lase atât dragostea, cât și aparițiile TV deoparte. Bruneta este hotărâtă să-și deschidă o afacere care să o facă să uite de toate problemele care i-au dat mari bătăi de cap.

Pentru a-și împlini acest vis, frumoasa mulatră a făcut chiar și un credit la bancă, iar suma nu este deloc una de neglijat. 80.000 de euro s-a împrumutat Laurette pentru a putea să-și pună afacerea pe picioare. Mulatra este hotărâtă să muncească și să lupte pentru a se dezvolta.

„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis.”, a precizat mulatra, citată de Cancan.

Laurette a devenit femeie de afaceri
Laurette a devenit femeie de afaceri

Ce afacere și-a deschis Laurette

Laurette și-a deschis un salon de masaj, deși ne aflpm în plină pandemie de coronavirus. Cu toate astea, bruneta este optimistă că va reuși să reziste pe piață. Pentru asta, mulatra este hotărâtă să muncească cot la cot cu angajații.

„Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau atât timp cât am terminat o școală în domeniu?!

Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale.”, a mai spus Laurette.

Cum i-a venit ideea? Ei bine, frumoasa brunetă avut anumite probleme la coloana vertebrală și a fost nevoită să apeleze la masajul terapeutic. Astfel, Laurette și-a dat seama că este o afacere profitabilă.

„Am avut ceva probleme cu coloana vertebrală și mergeam cam de două ori pe săptămână la masaj terapeutic și de acolo mi-a venit ideea pentru că am văzut că este o cerere foarte mare. Am avut o problemă la partea lombară și cervicală, eram aproape de operație, dar am reușit să mă pun pe picioare prin astfel de tratamente.”, a mai adăugat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe