Din ce făcea Anamaria Prodan bani în America, de fapt. Detaliile care nu s-au ştiut până acum despre impresar

Stan Filon 07.07.2022, 09:21

S-a aflat, în sfârșit, din ce făcea Anamaria Prodan bani în America! Cea care a făcut dezvăluirile a fost nimeni alta decât celebra impresară, care a povestit pas cu pas cum s-a îmbogățit ea, înainte de a-l cunoaște pe Laurențiu Reghecampf. Se întâmpla acum mulți ani, însă se pare că impresara de-acum a atras banii ca un magnet, după cum povestește ea. Vezi în rândurile de mai jos cum a făcut primul milion de dolari Anamaria Prodan.

Din ce făcea Anamaria Prodan bani în America, de fapt

Anamaria Prodan este un nume foarte cunoscut în România. Se scaldă în lux și o face de ani și ani buni. Are case pe mai multe continente și trăiește ca în filme. Nu a fost însă mereu așa. Anamaria Prodan și-a adus aminte de primele afaceri pe care le-a făcut în America acolo unde a ajuns cu primul ei soț. Cei doi s-au cunoscut, s-au plăcut, iar după doar trei zile erau căsătoriți. Au plecat imediat în Statele Unite ale Americii, chiar dacă aveau în buzunar doar 100 de dolari.

Tiberiu Dumitrescu, soțul Anamariei Prodan, s-a angajat destul de repede, deși era student, iar banii au început să vină ușor, ușor. După ce au strâns un mic capital, cei doi s-au lansat în afaceri. Vindeau bomboane, după cum a recunoscut Anamaria Prodan. Și au făcut-o atât de bine, încât în scurt timp vindeau bomboane în tot Las Vegas-ul. Nu au rămas blocați la această afacere, ci s-au dezvoltat. Anamaria Prodan a spus și din ce a făcut primul milion de dolari.

Din ce facea Anamaria Prodan bani in America, de fapt
Din ce facea Anamaria Prodan bani in America, de fapt

O afacere dulce

„Am plecat în America cu 100 de dolari. Primul meu soţ s-a angajat imediat, era şi student şi aşa am strâns bănuţi. Ne-am căsătorit în trei zile. Azi ne-am cunoscut, în trei zile am strâns tot şi când am ajuns acolo ne-am căsătorit. Am strâns bani şi ne-am luat maşinuțe cu bomboane. O pungă costa 5 dolari. Şi apoi am început să avem tot mai multe, în tot Vegasul.

Apoi vindeam bomboane în saloanele de înfrumuseţat. Făceam mulţi bani din bomboane. Făceam mii de dolari, dar erau bani. Cu primii bani am luat un apartament mic. Am plătit o parte cu bani jos şi apoi plăteam în rate. Apoi ne-am deschis un parc de maşini. Luam maşini, le recondiţionam şi apoi le vindeam. Aşa făceam şi cu case. Primul milon l-am făcut după ce am vândut două case, în 2003”, a povestit Anamaria Prodan, pentru un post TV.

Primul milion de dolari

După ce au strâns suficienți bani, Anamaria Prodan și soțul său s-au lansat în afaceri cu imobiliare. Cumpăra case între 70 de mii de dolari şi 100 de mii de dolari și le vindea, chiar înainte de criză, cu peste 900 de mii de dolari!

„Era în 1997, în America, aveam banii familiei mele şi am început să cumpăr case. Pentru ei era ceva wow, îţi dai seama. Dar gândeşte-te că eu am început să cumpăr case între 70 de mii de dolari şi 100 de mii de dolari. Iar pe câteva dintre ele le-am vândut chiar înainte de criză cu 900 şi ceva de mii de euro casa.

Când am înţeles că se întâmplă şi vine nenorocirea în America am vândut. Şi exact casele alea pe care le-am luat cash, alea erau acolo şi îmi aduceau venit. Mai greu este când eşti cu banca… Scade valoarea… şi tu toţi banii ai să îi dai la bancă…”, a adăugat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...