Din ce face de fapt bani Dan Negru, atunci când nu are emisiuni la tv. Prezentatorul Antena 1 a dat lovitura

Madlen Moraru 15.04.2020, 13:57
Din ce face de fapt bani Dan Negru, atunci când nu are emisiuni la tv. Prezentatorul Antena 1 a dat lovitura

Dan Negru face bani și în perioada pandemiei, resimțită și în țara noastră. Îndrăgitul prezentator de televiziune s-a adaptat vremurilor și recunoaște că în prezent este un șomer de lux. Vedeta celor de la Antena 1 își permite să trăiască foarte bine în momentul de față, pentru că a fost chibzuit cu banii câștigați în trecut.

Din ce face de fapt bani Dan Negru, atunci când nu are emisiuni la tv

De aceea, când nu este prezent pe micul ecran și prezintă diverse emisiuni, Dan Negru se ocupă de afacerile sale imobiliare. În timp, acesta și-a clădit un adevărat imperiu, de care se ocupă și în clipele de față. Vedeta emisiunii Next Star s-a arătat foarte deschis și a discutat despre acest subiect, în cel mai nou interviu acordat.

Dan Negru are o frumoasă familie, formată din soția lui, Codruța, și cei doi copii ai lor, Bogdan și Dara. Pentru că își dorește ca celor dragi să nu le lipsească nimic din ce ar putea avea nevoie, acesta a investit sume foarte mari de bani, de ordinul sutelor de mii de euro, în afacerile imobiliare. De aceea, în momentul de față, în plină criză sanitară, după ce i-au fost amânate toate filmările pentru emisiunile sale, Dan Negru se descurcă din banii încasați pe chirii. Prezentatorul de 48 de ani are chiar câteva blocuri în București, date spre închiriere, în zone cheie precum Unirii sau Vitan.

Din ce face de fapt bani Dan Negru, atunci când nu are emisiuni la tv. Prezentatorul Antena 1 a dat lovitura
Dan Negru deține mai multe imobile în Capitală, dintre care în zona Unirii (stânga) și în Vitan (dreapta) – sursă foto: click.ro

Vedeta Antena 1 a dat lovitura în imobiliare

Pentru că nu își dorește să facă nici compromisuri, dacă vremurile vor deveni mai grele, Dan Negru susține că e liniștit financiar. Acesta a recunoscut și că ideile pentru show-urile sale de televiziune sunt destul de costisitoare.

„Am aceste blocuri, am încercat să nu depind financiar de televiziune ştiind că, dacă mă va prinde o criză, cum e cea care va urma, şi singura mea sursă de venit ar fi televiziunea, atunci aş fi nevoit să fac compromisuri şi să apar în producţii tv în care nu cred. Am liniştea asta şi dacă televiziunile nu vor mai putea să ţină pasul cu standardele şi cu show-urile mele, prefer să aştept revigorarea, decât să accept orice ofertă.”, a mărturisit Dan Negru, potrivit celor de la click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe