Ce face Dan Negru de când s-au suspendat filmările la Next Star. ”Să vedeți ce pregătesc”

Redacția IMPACT 23.03.2020, 09:00
Ce face Dan Negru de când s-au suspendat filmările la Next Star. ”Să vedeți ce pregătesc”

Dan Negru a anunțat că se va adapta și el schimbărilor. La fel ca multe vedete de la noi, îndrăgitul prezentator TV s-a arătat marcat de tot ceea ce se întâmplă. La fel, majoritatea emisiunilor și-au suspendat temporar activitatea. Vedeta Antena 1 a anunțat că în contextul de față, se face și el câteva schimbări neașteptate.

Ce face Dan Negru, de când s-au suspendat filmările la Next Star?

Pandemia resimțită și la nivelul României i-au dat planurile peste cap total lui Dan Negru. Și nu doar lui, în mod evident, deoarece întreaga emisiune Next Star a fost pusă pe hold. Toate show-urile de acest fel au fost sistate temporar, pentru a reduce riscurile de îmbolnăvire pentru angajați. De asemenea, vedeta Antena 1 a dezvăluit că pentru emisiunea muzicală dedicată copiilor, totul era pus la punct. Din păcate, echipele de producție s-au văzut nevoite să se conformeze noilor reguli impuse.

Ce face Dan Negru de când s-au suspendat filmările la Next Star. ”Să vedeți ce pregătesc”
Prezentatorul Dan Negru a anunțat cu ce proiect se va ocupa, în absența de la Antena 1

Dan Negru a oferit mai multe detalii despre emisiunea Next Star, în cadrul unui interviu acordat recent. Schimbările au fost și pentru el cât se poate de neașteptate, dar vedeta Antena 1 s-a văzut nevoită să se conformeze. Prezentatorul și-a pregătit un proiect, de acasă, având și mai multe activități pe care le desfășoară prin casă, alături de familie.

„M-a luat ca din oală. Aveam pregătit totul pentru filmari. Vedete, copii, totul era pregătit. Apoi, un comunicat oficial ne-a blocat de pe o zi pe alta. Next Star e un show despre îmbrățișări și era imposibil sa mai îmbrățișăm copiii. Când veți vedea din nou copii îmbrățișați la „Next Star” veți ști ca totul s-a terminat.”, a povestit Dan Negru, potrivit celor de la libertatea.ro.

„Pregătim o mare surpriză”

Colegul de emisiune al Loredanei Groza și al lui Ștefan Bănică Jr. s-a arătat foarte marcat de tot ceea ce se întâmplă. La ora actuală, vedeta a dezvăluit că nu își expune familia și preferă să rămână în casă. Mai mult, acesta nu se află în „hibernare”, așa cum a glumit, pentru că telespectatorilor le este pregătită și o mare supriză.

„Am rămas un om activ. Am terminat la timp filmările în Chișinău și premiera noului sezon va fi săptămâna viitoare. Pregătim și în România o mare surpriză, dar ședințele le facem pe video call. Nu sunt în hibernare, în așteptare, am rămas activ cu măsuri de protecție.”, a mai susținut Dan Negru.

Urmăriți Impact.ro și pe