Din ce face bani, de fapt, Antonia. Poate renunța liniștită la muzică

Iancu Andreea 01.09.2020, 16:46
Din ce face bani, de fapt, Antonia. Poate renunța liniștită la muzică

Este una dintre cele mai frumoase artiste din România, iar talentul său este de necontestat. Antonia a reușit să devină celebră datorită frumuseții și vocii sale, care au propulsat-o în topuri. Totuși, dincolo de muzică, Antonia poate câștiga sume frumoase de bani și prin alte modalități. Astfel, vedeta se poate mândri cu câștiguri neașteptate în afara concertelor sau colaborărilor muzicale.

Câți bani câștigă Antonia, pe lângă sumele din muzică

Antonia este o artistă tânără, frumoasă și talentată, care a reușit mereu să îmbine viața de familie și cariera. Iar acest lucru se poate observa și în conturile sale. Deși a adus pe lume trei copii, Antonia este o artistă de succes, care poate câștiga sume importante de bani și dincolo de concerte și apariții muzicale. Iar secretul constă în carismă.

Astfel, Antonia a reușit să semneze mai multe colaborări pentru a face reclame diferitelor branduri. Așa s-a născut și colaborarea cu Bromania pentru reclamele TV ale unei companii de telefonie mobilă. De asemenea, un contract cu un brand de produse de voiaj îi rotunjea artistei conturile cu 30.000 de euro în perioada 2018-2019, potrivit cancan.ro. Pe de altă parte, un alt proiet, în care Antonia apărea alături de Dominic, i-a adus vedetei aproximativ 130.000 de euro, conform aceleiași surse.

Antonia și Alex formează o familie de invidiat
Antonia și Alex formează o familie de invidiat

Antonia, de trei ori mamă

În timp ce Antonia se bucură de muzică și de contracte de imagine valoroase, vedeta are și o familie minunată. Dincolo de succesul din carieră și de sumele frumoase pe care le câștigă, Antonia este o femeie împlinită și pe plan familial. Ea i-a dăruit lui Alex Velea doi băieți, Dominic și Akim, însă vedeta mai are și o fetiță. Maya este copilul pe care Antonia îl are împreună cu primul său soț, Vincenzo Castellano.

Din păcate, vedeta încă se luptă prin tribunale pentru custodia fetiței sale, pe care însă reușește să o vadă în vacanțe, atunci când familia se reunește.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...