Din ce face bani acum Micutzu. A devenit celebru și a intrat în afaceri

Anca Manolica 17.01.2023, 18:32

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, este unul dintre cei mai apreciați comendianți din România. El  a devenit cunoscut grație numerele sale de stand-up, dar și prin rolurile din filmele sau serialele din a căror distribuție a făcut parte. Cea mai recentă producție românească este Teambuilding, care a devenit rapid numărul unu în topuri. Iată ce alte surse de venit mai are actorul. Declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Cine este Cosmin Nedelcu, alias Micutzu

Actorul s-a născut pe 22 iulie 1986 în Focșani. I-a plăcut arta încă de mic copil, astfel că a decisă să își urmeze pasiunea intrând la Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu” din orașul natal. A urmat aceeași cale și după terminarea studiilor liceale, fiind admis mai apoi la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București (UNATC).

Câți bani câștigă actorul

Dacă majoritatea îl cunoaște prin prisma divertismentului pe care îl livrează, ei bine, Micutzu nu este doar actor în viața de zi cu zi. El este și un afacerist de succes, având mai multe proiecte extra care îi rotunjesc veniturile. El a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri faptul că o parte din banii pe care îi câștigă i-a investit în cele două afaceri pe care le are.

„Am investit în două afaceri, în Stand-up Barbershop și în clubul The Fool, în rest am investit în filme. Practic banii pe care îi câștig încerc să îi reinvestesc în produsele și producțiile pe care le fac.”, a dezvăluit actorul din Teambuilding, pentru sursa citată.

Micutzu a muncit din greu până când numele lui să devină cea mai bună carte de vizită și iată-l astăzi implicat în zeci de proiecte de succes.

Citește și: Boala de care suferă Micutzu. A povestit prin ce trece. „Mi se părea ridicol”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...