Din ce a ajuns să facă bani Denisa de la Bambi, în vreme de pandemie, după ce a rămas fără concerte. Afacerea nebănuită a artistei

Elena Avramescu 05.08.2020, 17:29

Chiar dacă pandemia cu noul coronavirus a lăsat mulți oameni fără joburi, au fost și persoane care au reușit să supraviețuiască și să reușească să-și crească afacerea, precum Denisa Tănase. Afacerea îî merge de minune.

Din ce a ajuns să facă bani Denisa de la Bambi

Fiindcă piața muzicală este pe pauză în acest moment din cauza epidemiei cu Covid-19, solista a trupei Bambi s-a reprofilat și are o afacere înfloritoare cu parfumuri, care se vând ca pâinea caldă.

Aceasta are de gând să crească vânzările, chiar dacă suntem în plină pandemie, ajutându-se de automatele de ”beauty”, care sunt o premieră națională. Denisa a povestit cum i-a venit această idee nemaiîntâlnită în țara noastră.

”Această idee mi-a venit acum șase luni, în urma unor obstacole legate de forță de muncă. Vom avea în aceste automate, realizate în China, nu numai parfumuri, ci și creme, și vor fi amplasate în centrele comerciale din Brașov, Cluj, Timișoara și București”, a declarat Denisa pentru Click!.

Din ce a ajuns să facă bani Denisa de la Bambi
Din ce a ajuns să facă bani Denisa de la Bambi

”N-am mai avut concerte, nu sunt nunți și nici zile de oraș”

Pentru aceste automate se va folosi de dubița trupei Bambi, folosită de fete timp de mulți ani în turnee. Până la urmă, dubița a rămas tot în familie, doar că este folosită cu alt scop.

”Până de curând, «dubă life» însemna pentru noi microbuz, concerte, drumuri prin țară alături de echipa Bambi. Mai nou, «dubă life» înseamnă stocuri, transporturi de marfă, amenajări de magazine și locații. Concluzia: obiceiurile se schimbă, duba rămâne”, a continuat Denisa.

Denisei îi este dor de spectacole și turnee, însă momentan nu are ce să facă și așteaptă ca situația din țară să-și revină pentru a urca din nou pe scenă: ”N-am mai avut concerte, nu sunt nunți și nici zile de oraș. Și Raluca, sora mea, mă ajută, a prins gustul parfumurilor” a mai spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI