DIGI RDS RCS, veste extraordinară pentru toți clienții. Este gratuit și poți beneficia chiar acum

Rădulescu Valentin / 21.10.2020, 14:15
DIGI RDS RCS, veste extraordinară pentru toți clienții. Este gratuit și poți beneficia chiar acum

Deoarece RDS&RCS are mereu grijă clienții lor, aceștia le-au oferit o veste extraordinară. Firma de telecomunicații oferă un cadou special, iar pentru a beneficia de el nu trebuie decât să faci parte din grupul lor de clienți. Acesta este gratuit și foarte util pentru clienții din toată țara. Cum poți profita chiar acum de el?

Veste extraordinară pentru clienți. Ce le oferă DIGI RCS RDS?

Se pare că RCS&RDS a decis să le ofere o adevărată oportunitate clienților care fac parte din rețeaua de telecomunicații. Este vorba despre o aplicație numită DIGI Storage Player, care este de mare ajutor atunci când vrei să redai orice fel de conținut audio sau video. Aceste lucru le oferă clienților posibilitatea de a accesa rapid tot ceea ce s-a încărcat în platforma cloud de la RCS&RDS.

Așadar, pentru a putea vedea chiar și pe calculator tot ce este stocat în DIGI Storage, cei de la RCS&RDS le-au oferit o aplicație gratuită clienților prin care pot accesa de la distanță acest conținut. DIGI Storage Player poate fi descărcată de pe site-ul oficial al celor de la grupul de telecomunicații.

Cum funcționează DIGI Storage Player?

Deoarece grupul de comunicații le oferă tot ce este mai bun clienților lor, asta s-a întâmplat și cu noua metodă de a le ușura viața. DIGI Storage Player este una dintre cele mai bune metode de a accesa conținutul de la distanță. Aplicația este una prietenoasă, are o interfață foarte ușoară și un aspect plăcut. Deși nu este deloc complicată, este și extrem de eficientă.

Totodată, ceea ce este necesar să faceți pentru a da play direct de pe aplicația celor de la RDS&RCS, este să încărcați înainte pe platformă tot ceea ce vreți să vizionați mai târziu, de la imagini până la videoclipuri. Deoarece clienții au fost foarte dornici să poată viziona conținutul de oriunde s-ar afla, firma de telecomunicații le-a oferit această posibilitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI