Digi face noi schimbări. Anunț pentru toți abonații RCS-RDS

Redacția IMPACT / 27.05.2020, 10:20
Digi face noi schimbări. Anunț pentru toți abonații RCS-RDS

Unul dintre cei mai căutați operatori de telecomunicații, Digi, vine cu noi beneficii pentru abonații RCS-RDS. Compania vrea să le ofere acestora cea mai bună experiență, drept pentru care și-a îmbunătățit serviciile. Iată despre ce este vorba!

Cu ce schimbări vine Digi pentru abonații RCS-RDS

Digi România și-a actualizat hărțile cu acoperirea pe care o oferă pentru rețelele 2G, 3G, 4G. În ceea ce privește rețeaua 5G, lucrurile au rămas suspendare cu mai bine de jumătate de lună de când a fost făcută ultima actualizare.

Cele mai mari progrese făcute de Digi se pot vedea în cazul rețelei 2G. Aceasta are o acoperire aprope la fel de mare precum cea 3G, și asta după doar șase luni de la investițiile făcute de către operator. Astfel, cu ajutorul reșelei 2 G, Digi speră să rezolve problemele cu semnalul pe care îl au clienții, în special în interiorul clădirilor, dar și în zonele din afara orașelor, unde semnalul era foarte slab.

digi, schimbari, clienti rcs-rds
Cu ce schimbări vine Digi pentru abonații RCS-RDS

Prin investiția făcută în rețeaua 2G, Digi și-a creat o infrastructură surprinzător de repede, iar aparent investiția a fost mai ieftină decât dacă ar fi cumpărat divizia mobilă a Telekom. De asemenea, Digi să asigurări că continuă să îmbunătățească rețeaua 2G la fiecare două-trei săptămâni.

Cu aceste noi îmbunătățiri, Digi sperp să-și îmulțească clienții care-i folosesc serviciile de telefonie, cel puțin pe partea de apeluri telefonice, dar și să-i mențină pe cei vechi.

Prin rețeaua mobilă din România, grupul Digi | RCS-RDS susține că a devenit al doilea operator din România pe baza abonamentelor (postpaid). Compania a comunicat 3,4 milioane RGU pentru serviciile de telecomunicații mobile în România la final de 2019. Concurența companiei este formată din Orange, Vodafone și Telekom.  În ceea ce privesc serviciile de televiziune prin cablu, acestea au reprezentat 23,9% din venituri. Iar în cazul televiziunii prin satelit (de tip DTH), avea aproximativ 507.000 RGU în România. Reprezentau 5,1% din venituri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI