Ozana Barabancea, în lacrimi. Drama sfâșietoare a juratei de la Antena 1. “Am suferit enorm”

Andrei Cezar / 18.07.2020, 16:27

Declarații emoționante ale Ozanei Barabancea despre mama ei. Artista a rememorat momentele din școala generală în care a decis că drumul ei în viață este pavat cu note muzicale, tocmai datorită mamei sale. Bolnavă fiind, femeia nu a renunțat până când fiica ei nu a înțeles să-și urmeze visul.

Ozana Barabancea, mărturisiri emoționante despre mama ei

Cunoscuta soprană a mărturisit că întreaga sa carieră muzicală i-o datorează mamei sale, care o ruga din toată inima să îi cânte la pian. Muzica îi mai alina din suferință femii, dar nu acesta era scopul, ci dorea ca fiica ei să își urmeze drumul în viață.

Aflată la vârsta începutului de adolescență jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” considera că vorbele mamei nu erau de luat în seamă.

“Cu prețul vieții! Când aveam 12 ani mama mea a căzut la pat! Eram în clasa a șasea A, la școală generală 19, și la Școala de Artă nr. 4 lângă casă. Studiam pianul. Mama m-a trimis la ore de pian și prima mea profesoară, doamna Hamza, m-a părăsit, plecând în străinătate. Am suferit enorm. Am plâns pentru că-mi era dor de ea. Am trecut pe la mulți profesori, unii mai dedicați decât alții, profesori care m-au învățat multe. Dar la vârsta de 12 ani, odată cu schimbările fiziologice din viața unui copil am început să mă las pe tânjeală! Studiam din Paște în Crăciun. Mama mă implora, zăcând în pat, să îi cânt. Eu nu voiam, rebelă refuzam, deși îmi plăcea cum cânt!”, a povestit talentata artistă pe rețelele de socializare..

Ozana Barabancea, în lacrimi. Drama sfâșietoare a juratei de la Antena 1. “Am suferit enorm”
Ozana Barabancea, în lacrimi. Drama sfâșietoare a juratei de la Antena 1. “Am suferit enorm”

Ozana Barabancea: ”Profesorii m-au dat afară din școală”

Soprana a dezvăluit că pianul pe care îl păstrează și astăzi cu sfințenie i-a fost dăruit de către mama ei, iar cu fiecare notă apăsată pe claviatură reușește să-i păstreze vie amintirea.

“Era un pian superb cu coadă, de renume, cu placă de bronz, dar profesorii m-au dat afară din școală. Mama s-a ambiționat, s-a îmbrăcat în rochia ei de mătase albastră cu guler alb brodat, elegantă că o regină, și a bătut la ușa domnului director al școlii nr. 4, ca să îi mai dea o șansă fiicei sale rebele, pentru că ea, mama, credea în potențialul meu!

S-a adunat comisia într-o săptămână, timp în care am studiat zilnic, cu sora mea alături, cu mama bolnavă în holul mare întinsă pe pat din cauza bolii. Bunica făcea de mâncare și îmi spunea: când vei fi mare într-o societate și vei cânta toți te vor admira, vei fi deosebită, vei fi artista. M-au convins! Am cântat impecabil și am reintrat la cursurile de pian principal al școlii nr. 4!, a mai spus soprana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI