Diana Șoșoacă, declaraţie uluitoare. Care este motivul real pentru care a fost dată afară din AUR

Stan Filon, Anca Lupescu 23.04.2021, 17:50
Diana Șoșoacă, declaraţie uluitoare. Care este motivul real pentru care a fost dată afară din AUR

Au trecut câteva luni de când Diana Șoșoacă a fost dată afară din Alianța pentru Unirea României, partidul pe listele căruia a pătruns în Parlamentul României, însă de-abia acum a recunoscut care a fost adevăratul motiv pentru care colegii ei au recurs la această decizie extremă.

Diana Șoșoacă, declaraţie uluitoare despre motivul real pentru care a fost dată afară din AUR

Diana Șoșoacă încă suferă pentru felul în care a fost înlăturată din Alianța pentru Unirea României, mai ales că ea a fost principala voce a partidului în campania electorală. A țipat cât au ținut-o plămânii pentru AUR, iar apoi s-a văzut dată afară. Acum a recunoscut și care a fost adevăratul motiv pentru care a fost înlăturată din AUR. Discursul său anti-vaccinare!

”Eu sunt inteligență, ceea ce acest guvern nu denotă, îmi pare rău pentru ei. Uitați-vă că și guvernul anterior și acesta au menționat că la 70% vaccinați renunțăm la restricții. Având în vedere că populatzia s-a trezit, ei dau vină pe Șoșoacă. Am reușit eu să conving 90% dintre români să nu se vaccineze, deși eu nu am spus așa ceva, doar am zis să se uite la efectele adverse. Dacă vrei să faci un act medical, însțiințezi oamenii și despre efectele adverse. Uitați-vă cum pe mine m-au exclus din AUR pentru declarațiile mele despre efectele adverse ale vaccinului Pfizer”, a declarat senatoarea la postul România TV.

Diana Sosoaca, declaratie uluitoare despre motivul real pentru care a fost data afara din AUR
Diana Sosoaca, declaratie uluitoare despre motivul real pentru care a fost data afara din AUR

”Avem un român care a inventat un vaccin Oncogen, testat pe el însuși”

Cu toate că a militat împotriva vaccinării și a spus clar că prin această metodă se dorește nu mai puțin decât ștergerea neamului românesc de pe fața pământului, deoarece vaccinul le lasă pe femei infertile, Diana Șoșoacă trage un semnal de alarmă și vorbește despre vaccinul românesc anti-covid. Senatoarea spune că cercetătorii Institutului OncoGen din Timișoara, care au dezvoltat vaccinul în parteneriat cu Institutul Cantacuzino din București, nu primesc finanțare din partea statului român.

”Avem un român, extraordinar cercetător, care a inventat un vaccin Oncogen, testat pe el însuși. Cert este că atunci când a anunțat acest vaccin, făcut cu Institutul Cantacuzino, a avut nevoie de 2-3 milioane de euro și guvernul nu i-a dat, în schimb este posibil să fie acum cumpărat cu tot cu patent de Germania. Dacă oamenii doresc vaccinare, de ce guvernul nu a vrut să finanțeze un vaccin românesc? Eu nu consider necesar să mă vaccinez pentru o gripă, nu am de ce, dar eu reprezint că parlamentar toți românii, chiar și pe cei care vor să se vaccineze”, a conchis Diana Șoșoacă.

În plus, deși a militat împotriva vaccinării, acum Diana Șoșoacă se miră că numărul vaccinărilor din România nu se compară cu cifrele țărilor europene. ”Legislațiile internaționale au avut în vedere și pandemiile. S-a constatat că nici Germania sau Franța, care sunt foarte avansate, nu au ajuns la 30%, iar România este abia pe la 2%”, a precizat Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI