Dezvăluiri șocante despre ce se petrece în locul unde este închis Gheorghe Dincă. Procurorii și-au dat seama, într-un final

Ana Anitoiu 03.12.2020, 11:46
Dezvăluiri șocante despre ce se petrece în locul unde este închis Gheorghe Dincă. Procurorii și-au dat seama, într-un final

Au fost făcute dezvăluiri șocante despre ce se petrece în locul este închis Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”. Un alt deținut din Penitenciarul Craiova, unde se află și bărbatul care le-a luat la ocazie pe fetele de atunci negăsite – Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu – a făcut declarații uluitoare.

Ce se petrece în locul unde este închis Gheorghe Dincă

Deținutul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a declarat că a încercat o manevră, ca să fie eliberat mai devreme. În această tentativă ar fi urmat să îl ajute chiar o angajată a Penitenciarului Craiova, acolo unde se află și Gheorghe Dincă.

Mai exact, angajata i-a spus deținutului că îl poate elibera din Penitenciarul Craiova mai devreme, motivând presupusa sănătate precară a acestuia, în schimbul sumei de 5.000 de euro. Cu acești bani, ea a promis că va mitui câțiva oameni importanți din sistemul judecătoresc. Doar că nu s-a ținut de cuvânt, așa că bărbatul a pârât-o.

Ce s-a întâmplat cu angajata de la Penitenciarul Craiova, după acea manevră

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) are înregistrări în care angajata recunoaște că a primit suma de 5.000 de euro de la un deținut și că nu și-ar fi respectat înțelegerea cu acesta, motiv pentru care el ar fi ”dat-o în gât”.

După ce a fost pârâtă, angajata a fost reținută de procurorii anticorupție sub acuzația de trafic de influență. Femeia a fost audiată de anchetatori, marți, și și-a recunoscut parțial vinovăția, ulterior fiind dusă la izolator pentru 72 de ore. Acum, ea riscă până la șase ani de închisoare sau amendă penală, cu privarea dreptului de a ocupa funcții publice pe o anumită perioadă de timp.

Dezvaluiri socante despre ce se petrece in locul unde este inchis Gheorghe Dinca. Procurorii si-au dat seama, intr-un final
Luiza Melencu (stanga), Gheorghe Dinca (centru), Alexandra Macesanu (dreapta)

Gheorghe Dincă a făcut plângeri, la Penitenciarul Craiova

”Monstrul din Caracal” care a declarat inițial că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după ce le-a luat ”la ocazie” cu mașina lui, se află în Penitenciarul Craiova. Procesul se află în desfășurare. Avocatul lui Gheorghe Dincă a făcut plângeri referitoare la tratamentul său, în detenție.

Recent, Gheorghe Dincă i-a spus lui Alexandru Cumpănașu că Alexandra Măceșanu a fost luată din casa lui de patru traficanți cu care el avusese legătură și anterior Apoi, adolescenta ar fi a ajuns, probabil, în Italia. El a dat și nume de polițiști implicați și s-ar teme pentru siguranța lui. Și mamei Luizei Melencu, ”monstrul din Caracal” i-a spus că nu i-a ucis fiica.

Cum a reacționat Gheorghe Dincă, după ce a aflat că tatăl Luizei Melencu a murit

Tatăl Luizei Melencu, care suferea de o boală incurabilă, a murit, pe 2 decembrie. Bărbatul s-a stins fără să apuce să-și îndeplinească dorința de a sta față în față cu Gheorghe Dincă și de a-l întreba dacă i-a omorât sau nu fiica. ”Monstrul din Caracal” a avut o reacție neașteptată, după ce a aflat vestea.

”A devenit agresiv cu ceea ce se afla în jurul său. A fost extrem de nervos, iar gardienii au mers imediat pentru a vedea ce se întâmplă. După ce au intrat în celulă, Gheorghe Dincă s-a potolit. Nu a avut nicio reacție necontrolată la adresa gardienilor”, au dezvăluit sursele Impact.ro. În plus, Dincă a trimis o scrisoare către familia Melencu. Mai multe detalii, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...