Poliția a gasit-o pe Petruța, unul din complicii lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal! Ce a făcut femeia în fața anchetatorilor

Mirabela Năstase 09.02.2020, 13:36
Poliția a gasit-o pe Petruța, unul din complicii lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal! Ce a făcut femeia în fața anchetatorilor

În urmă cu ceva timp, se pare că Gheorghe Dincă și-a schimbat total declarația, susținând că Luiza a fost preluată de ”doi complici”. Jurnaliștii au aflat detalii nebănuite despre Petruța, chiar una dintre persoanele indicate de ”monstrul din Caracal”.

Poliția a gasit-o pe Petruța, unul din complicii lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal!

Gheorghe Dincă a dezvăluit numele celor doi complici ai săi, și anume, cele două persoane care au contribuit și ele la dispariția Luizei. El a arătat către Petruță, o tânără de 28 de ani, și către Ștefan, un bărbat de aproximativ 40 de ani, din București. Astfel că, jurnaliștii de la România TV au reșit să dea de urma Petruței, chiar fata descrisă de monstrul din Caracal, în timpul audierilor de la DIICOT.

Dincă nu a mai recunoscut-o pe Petruța

Dar, surpriza a fost cu atât mai mare cu cât, atunci când anchetatorii i-au arătat lui Dincă fotografia cu Petruța, acesta a susținut că nu o recunoaște. De asemenea, la rândul ei, Petruța neagă cu vehemență că l-ar cunoaște sau că ar avea vreo legătură cu Gheorghe Dincă.

Petruța este originară din Baia de Aramă și este studentă la Universitatea Politehnică din Timișoara. Astfel că, Petruța a ajuns în atenția procurorilor, după ce Dincă a povestit că ar fi întâlnit-o și ar fi dus-o în locuința sa din Caracal, în vreme ce la el se afla și Luiza.

De asemenea, contactată de jurnaliști, aceasta a negat orice informație, dar și faptul că l-ar cunoaște pe Gheorghe Dincă. Mai mult decât atât, aceasta nu ar fi ajuns niciodată în Caracal. Deși numele ei apare și în rechizitoriul procurorilor, femeia declară că nu a fost contactată niciodată pentru a veni cu declarații. În plus, Petruța a declarat că a sunat și la Poliție pentru a cere lămuriri, după ce mai multe persoane au contactat-o în legătură cu Gheorghe Dincă.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe