Dezvăluiri în lacrimi făcute de Cătălin Botezatu. Prin ce chin a trecut designerul. A spus tot adevărul

Mirabela Vasile 10.10.2020, 12:46
Dezvăluiri în lacrimi făcute de Cătălin Botezatu. Prin ce chin a trecut designerul. A spus tot adevărul

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri în lacrimi. Este una dintre cele mai apreciate vedete din România și a reușit să își păstreze alături oameni pe care se poate baza mereu la nevoie. Viața lui a fost presărată de momente extrem de frumoase și inedite. Însă ultimii ani au fost plini de probleme de sănătate. Cătălin și-a schimbat acum total stilul de viață și a învățat să prețuiască fiecare clipă.

Ce dezvăluire în lacrimi a făcut de fapt Cătălin Botezatu. Designerul a dat cărțile pe față

La un an după ce a fost la un pas de moarte, Cătălin Botezatu a făcut declarații cutremurătoare despre perioada grea prin care a trecut. Vedeta a avut probleme cu inima și a reușit să învingă cancerul. Nu știe cum să îi mai mulțumească lui Dumnezeu. Și asta după ce a reușit să treacă cu bine peste aceste momente cumplite.

„Oamenii trebuie să „supraviețuiască” și să aibă răbdare. Numai prin credință. Eu sunt un tip credincios, mă rog lui Dumnezeu și îi mulțumesc pentru tot în fiecare dimineață. Eram pe patul de moarte și mă rugam, mă gândeam că voi învinge. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. Am avut prieteni alături de mine care m-au susținut”, a declarat el pentru Antena Star.

Catalin Botezatu a facut marturii impresionante despre momentele grele prin care a trecut. Inquam Photos / Cristi Vescan
Catalin Botezatu a facut marturii impresionante despre momentele grele prin care a trecut. Inquam Photos / Cristi Vescan

Ce a făcut Cătălin Botezatu în starea de urgență și cum și-a ”omorât” timpul

”Sunt la fel ca înainte, mult mai dornic de a face lucrurile cu care am rămas în stand by înainte de a intra în autoizolare. Aveam multe proiecte la care lucram și care au rămas „înghețate”. Acum s-au adunat foarte multe proiecte noi, pe lângă cele vechi, și sunt puțin mai agitat. Am acordat o mare atenție acestei situații, sunt un om responsabil, atent la ceea ce se întâmplă. Nu fac parte din categoria celor care nu cred în existența acestui virus, iau toate măsurile de precauție și respect regulile.

Respect indicațiile medicilor, ale autorităților, mă spăl de zeci de ori pe mâini zilnic, am în continuare covoraș cu clor la ușă. Nu mai sunt la fel de „paranoic” ca în perioada de urgență, dar respect în continuare toate recomandările. Și dacă ar fi să dau un sfat, acela este să respectăm aceste măsuri pentru a ne fi bine tuturor. Am ieșit de foarte puține ori în acea perioadă și apelam la șepci. Însă cel mai dificil a fost cu manichiura și pedichiura. Am fost nevoit să mi le fac singur, în condițiile în care am două mâini stângi.”, a declarat cunoscutul designer.

Urmăriți Impact.ro și pe